یکشنبه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 7731 |
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷ | ارسال توسط :
62 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

طلای جهانی در معاملات روز دوشنبه تحت تاثیر ضعیف‌ شدن ارزش دلار و تقاضای سرمایه‌گذاران برای خرید این فلز ارزشمند به عنوان دارایی امن در برابر تنش‌های ژئوپلتیکی فزاینده، به صعود طلای جهانی به بالاترین قیمت طی پنج ماه اخیر منجر شد. هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۵ […]

طلای جهانی در معاملات روز دوشنبه تحت تاثیر ضعیف‌ شدن ارزش دلار و تقاضای سرمایه‌گذاران برای خرید این فلز ارزشمند به عنوان دارایی امن در برابر تنش‌های ژئوپلتیکی فزاینده، به صعود طلای جهانی به بالاترین قیمت طی پنج ماه اخیر منجر شد.

هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۱۲۹۱ دلار رسید. در حالی که اوایل معاملات تا سطح ۱۲۹۵.۴۲ دلار صعود کرده بود. بهای معاملات این بازار هفته گذشته ۲.۵ درصد افزایش داشت که بزرگ‌ترین رشد هفتگی از ژوئن سال گذشته بود.

در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۱۲۹۳.۳۰ دلار رسید.

دلار در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا به پایین‌ترین سطح پنج ماه اخیر در برابر ین سقوط کرد.

بر اساس گزارش رویترز، کره شمالی روز یکشنبه یک آزمایش موشکی ناموفق داشت که ریسک‌های ژئوپلتیکی را افزایش داد. تنش‌های منطقه‌ای در هفته‌های اخیر در پی اتخاذ موضع خصمانه از سوی دولت آمریکا علیه پیویانگ افزایش یافته است.

به گفته ادوارد مایر، تحلیلگر شرکت INTL FCStone، طلا احتمالا تا زمان ریاست جمهوری فرانسه قوی خواهد ماند، در حالی که تنش‌ها در کره شمالی هم بازارها را مضطرب نگه خواهد داشت.

خوش‌بینی سرمایه‌گذاران به طلا در آمد رسمی منعکس شده که نشان می‌دهد شمار قراردادهای خرید طلا در بازار معاملات آتی نیویورک برای دومین هفته متوالی افزایش یافته است.

همچنین ذخایر طلا در صندوق “اس پی دی آر گولد شیرز” که بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت حمایت طلا در جهان است، روز پنج‌شنبه بیش از شش تن افزایش داشت که بزرگ‌ترین افزایش یک روزه در یک ماه اخیر بود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۱۸.۵۹ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد افزایش، به ۹۷۵.۸۰ دلار رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۲ درصد کاهش، در ۷۹۳.۴۰ دلار ایستاد.

پایان خبر – ف م

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7731 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید