دوشنبه, ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-09
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 14422 |
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸ | ارسال توسط :
35 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به نقل از روابط عمومی دانشگاه شریف، در جدیدترین رتبه‌بندی QS سال ۲۰۱۸، دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی توانستند در میان ۱۰۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرند. براساس این گزارش، دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۴۸۰ – ۴۷۱ و دانشگاه تهران با رتبه ۶۵۰ – ۶۰۱ تنها نمایندگان ایران در […]

به نقل از روابط عمومی دانشگاه شریف، در جدیدترین رتبه‌بندی QS سال ۲۰۱۸، دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی توانستند در میان ۱۰۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرند.

براساس این گزارش، دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۴۸۰ – ۴۷۱ و دانشگاه تهران با رتبه ۶۵۰ – ۶۰۱ تنها نمایندگان ایران در این رتبه‌بندی هستند.

طبق این رتبه‌بندی که موسسه QS منتشر کرده است، موسسه فناوری ماساچوست (ام‌آی‌تی) رتبه اول بهترین دانشگاه‌های دنیا را به خود اختصاص داده است. سه دانشگاه استنفورد، هاروارد و موسسه فناوری کالیفرنیا (کال‌تک) به ترتیب رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند. رتبه پنجم از آن یک دانشگاه انگلیسی شده است. دانشگاه کمبریج، جلوتر از دانشگاه آکسفورد در رتبه پنجم است. رتبه‌های هفتم و هشتم را هم یوسی‌ال و کالج سلطنتی، دو دانشگاه لندن تصاحب کرده‌اند. آخرین کرسی تک‌رقمی بین بهترین‌ها را باز هم یک دانشگاه آمریکایی، دانشگاه شیکاگو، تصاحب کرده است.

تنها کشوری که جز آمریکا و انگلیس در میان ۱۰ دانشگاه برتر نماینده دارد، سوئیس است. موسسه فناوری فدرال سوئیس (ای‌تی‌اچ) دهمین دانشگاه برتر دنیا است. اولین دانشگاه آسیایی دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور است که رتبه‌ یازدهم را به خود اختصاص داده است و در بهترین جایگاه یک دانشگاه آسیایی از زمان مرسوم شدن این رتبه‌بندی‌ها تاکنون ایستاده است. دانشگاه لوزان سوئیس، دانشگاه‌های پرینستون و کورنل آمریکا، دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه‌های ییل، جان هاپکینز، کلمبیا و پنسیلوانیا باز هم از آمریکا و دانشگاه ملی استرالیا در رتبه‌های بعدی زیر ۲۰ دنیا قرار دارند.

در آسیا، بعد از دو دانشگاه سنگاپوری، دانشگاه شین‌هوا قرار دارد که در رتبه ۲۵ دنیا است. کرسی‌های بعدی هم در اختیار کشورهای شرق آسیا قرار دارد. دانشگاه هنگ‌کنگ در رتبه ۲۶ جهانی، دانشگاه توکیو ژاپن در رتبه ۲۸ جهانی، دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ در رتبه ۳۰، دانشگاه کیوتو ژاپن و ملی سئول کره‌جنوبی در رتبه ۳۶، دانشگاه‌های پکن و فودان چین در رتبه‌های ۳۸ و ۴۰ قرار دارند.

ایران در این رتبه‌بندی معتبر دانشگاهی دو نماینده دارد. دانشگاه صنعتی شریف بین ۴۷۱ تا ۴۸۰ و دانشگاه تهران بین ۶۰۱ تا ۶۵۰ رتبه‌بندی شده‌اند.

پایان خبر – ش الف

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 14422 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید