جمعه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 8119 |
تاریخ انتشار : ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۳ | ارسال توسط :
56 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

محمدرضا راه چمنی، دبیر کل حزب وحدت و همکاری ملی با بیان اینکه برگزاری مناظره باعث می شود تا افزایش حضور مردم در انتخابات منجر شود، گفت: انجام مناظره بین کاندیداها، اعضای احزاب و نمایندگانشان یکی از شیوه هایی است که می تواند آرای خاکستری را کاهش دهد و انگیزه مردم برای حضور در انتخابات […]

محمدرضا راه چمنی، دبیر کل حزب وحدت و همکاری ملی با بیان اینکه برگزاری مناظره باعث می شود تا افزایش حضور مردم در انتخابات منجر شود، گفت: انجام مناظره بین کاندیداها، اعضای احزاب و نمایندگانشان یکی از شیوه هایی است که می تواند آرای خاکستری را کاهش دهد و انگیزه مردم برای حضور در انتخابات را بیشتر کند.

وی گفت: مناظره‌های ملی قاعدتا باید در رسانه ملی برگزار شود و کاندیداها و نمایندگانشان و اعضای حزبشان نیز بتوانند با یکدیگر مناظره برگزار کنند و برنامه های خود را تشریح کنند.

وی ادامه داد: نوع دیگر برگزاری مناظره‌ها این است که کاندیداها و نمایندگانشان در دفاتر خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها با یکدیگر نشست خبری برگزار کنند. مناظره‌ها حتی می تواند در سطحی دیگر در محلات، مدارس و حتی مساجد نیز برگزار شود تا مردم نیز آگاه شوند و از نقش رئیس جمهوری در اداره کشور و عملکرد دولت اطلاع یابند. همینطور کاندیداهایی که نقدی نسبت به هم دارند فرصت بیشتری برای صحبت دارند.

دبیر کل حزب وحدت و همکاری ملی با اشاره به برگزاری دور اول مناظره کاندیداها در صدا و سیما گفت: نحوه ورود کاندیداها به بحث و اظهاراتی که کاندیداها داشتند بسیار مهم است. مردم نباید احساس کنند که کاندیداهایی که سابقه فعالیت زیادی در انقلاب و فعالیت های اجرایی کشور داشته اند بدون سند و مدرک به یکدیگر اتهام می زنند. کاندیداها نباید براساس اطلاعات غلطی که دریافت می کنند یکدیگر را تخریب کنند.

وی با تاکید بر اینکه کاندیداها برای اداره کشور باید برنامه داشته باشند، گفت: کاندیداها اگر نقدی را هم دارند باید این نقد را نسبت به برنامه های همدیگر داشته باشند نه اینکه بخواهند مباحث شخصی داشته باشند و کسی را تخریب کنند.

وی در پایان با اشاره به سوالاتی که در دور اول مناظره‌ها از کاندیداها پرسیده شد، گفت: این دور از مناظره‌ها در حوزه مسائل اجتماعی بود و سوالاتی که مطرح شد سوالاتی بود که افکار عمومی مایل به شنیدن پاسخ آنها بودند. مخصوصا در حیطه مسائل اجتماعی، محیط زیست، آلودگی هوا و ترافیک که مطالبات عمومی است. همچنین در حوزه مسائل اجتماعی و مسکن نیز مردم نظرات و برنامه های کاندیداها را شنیدند.

پایان خبر – ش الف

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8119 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید