علی ربیعی، وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به کارنامه موفق دولت یازدهم در امر اشتغالزایی ، اظهار کرد: در دو سال گذشته به طور متوسط نزدیک به ۷۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کردیم و من بر اساس دفترچههای بیمه حرف می زنم و دفترچههای بیمه و ریزش آن را اندازه گیری می کنم. اگر […]
علی ربیعی، وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به کارنامه موفق دولت یازدهم در امر اشتغالزایی ، اظهار کرد: در دو سال گذشته به طور متوسط نزدیک به ۷۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کردیم و من بر اساس دفترچههای بیمه حرف می زنم و دفترچههای بیمه و ریزش آن را اندازه گیری می کنم. اگر امروز اشتغال ملموس نیست به این دلیل است که با انباشت بیکاری از سالهای قبل روبه رو هستیم ولی نباید مردم را مایوس کنیم و مرکز آمار را زیر سوال ببریم چون رشدی که اتفاق افتاده واقعی است اما در میانمدت اثر خود را در زندگی مردم می گذارد و کمی طول میکشد تا دیده شود.
همچنین وی افزود: در دورانی دولت را تحویل گرفتیم که منحنی رشد پایین بود و بیکاری به جا مانده از قبل داشتیم. در سال ۱۳۹۳ رشد اقتصادی ۳ درصدی و در سال ۱۳۹۴ رشد یک درصدی را تجربه کردیم و امسال نرخ رشد اقتصادی به ۷.۵ درصد رسیده که مایه امید است اما این رشد دیده نمیشود.
ربیعی با بیان اینکه هنوز ظرفیتهای خالی بسیاری در کشور وجود دارد که بکر و دست نخورده باقی مانده است، ابراز عقیده کرد که اگر میزان رشدی که ایجاد شده ثابت و پایدار بماند اشتغالزایی مورد نظر به وجود میآید همچنین، وی از ۷۰۰ هزار شغل ایجاد شده در کشور، ۵۳ درصد را مربوط به بخش خدمات، ۱۵ درصد را بخش کشاورزی و مابقی را در بخشهای صنعت، ساختمان و انرژی ذکر کرد و گفت از این میزان سهم زنان ۸۰ درصد بوده است.
وی تاکید کرد: تا سال ۱۳۹۱ به طور متوسط سالی ۸۰ هزار نفر وارد بازار کار می شدند ولی از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱ تاخیر در ورود به بازار کار را شاهد بودیم و گفتیم پنج میلیون نفر دانشگاه بروند که با تاخیر وارد بازار کار شوند.
ربیعی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۵ یک میلیون و ۲۳۰ هزار نفر طی شش ماهه سال وارد بازار کار شدند و تمایل به پیدا کردن شغل بیشتر شده است. از آن گذشته افزایش نرخ مشارکت را شاهد هستیم به نحوی که در سال ۱۳۹۲ نرخ مشارکت ۳۷ درصد بود ولی اکنون به ۴۰ درصد رسیده و نشان میدهد که امید در مردم زنده شده است.
به گفته وزیر کار هم اکنون در سمت عرضه نیروی کار یک میلیون و ۲۳۰ هزار فارغ التحصیل اضافه شدهاند و با تغییر نگرش افراد برای ورود به بازار روبه رو هستیم.
پایان خبر – ش الف
منبع خبر ( به گزارش خبرنگار فرصت پرس ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 3804 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://forsatpress.ir/?p=3804
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.