جمعه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 5636 |
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹ | ارسال توسط :
254 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

سلمان خدادادی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس و در جریان بررسی حادثه ساختمان پلاسکو، اظهار کرد: چگونه یک آتش‌سوزی ساده در یک مغازه به فاجعه پلاسکو تبدیل شد . پلاسکو یک علامت سوال بزرگ در قلب شهر تهران بود. من امیدوارم هرچه زودتر بازسازی پلاسکو شروع شود اما نه فقط بازسازی فیزیکی بلکه […]

سلمان خدادادی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس و در جریان بررسی حادثه ساختمان پلاسکو، اظهار کرد: چگونه یک آتش‌سوزی ساده در یک مغازه به فاجعه پلاسکو تبدیل شد . پلاسکو یک علامت سوال بزرگ در قلب شهر تهران بود. من امیدوارم هرچه زودتر بازسازی پلاسکو شروع شود اما نه فقط بازسازی فیزیکی بلکه باید اقدام به بازسازی تفکر مدیریت و ایمنی شهر تهران شود.

وی با تأکید بر لزوم شناسایی عوامل بروز این حادثه، اظهار کرد: این امر از آن رو اهمیت دارد که ساختمان‌های بلندمرتبه دیگر تهران هم محصول همین شرایط است و احتمالاً آنها هم به اندازه پلاسکو آسیب‌پذیرند.

این نماینده مجلس با طرح این سوال که چه عواملی آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو را به فروپاشی آن متصل کرد؟ افزود: باید ببینیم آنچه پلاسکو را آسیب‌پذیر کرد چه بود و مدیریت بحران در روزهای بعد چگونه بود؟ قطعاً باید برای ممانعت از بروز چنین وقایعی اقدامات کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت انجام شود و این موضوع به صورت همه جانبه ارزیابی شود که کدام سیاست غلط، تخصیص نامناسب بودجه، ناکارآمدی در مدیریت صحنه و بی‌تدبیری در اطلاع‌رسانی باعث بروز این فاجعه و شدت یافتن ابعاد آن شد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: ما معتقدیم اگر به این سوالات پاسخ داده شود و برای آن چاره اندیشی شود دیگر شاهد این نخواهیم بود که حریق در یک واحد تجاری تبدیل به فاجعه شود. این یک حادثه معمولی بود اما چه شد که به بحران ملی تبدیل شد و خانواده‌های زیادی را داغدار کرد؟ این تنها یک آتش‌سوزی ساده در مغازه‌ای بود که چهار ساعت طول کشید و نهایتاً منجر به ریزش ساختمان شد. ما باید بررسی کنیم چه ضعفی داشتیم که نتوانستیم آتش‌سوزی یک مغازه را مهار کنیم.

خدادادی با اشاره به پیگیری‌های کمیسیون اجتماعی مجلس در پی دستور رئیس مجلس، اظهار کرد: ما از روز بعد از حادثه با هماهنگی وزارت کار اقداماتی را انجام دادیم که به مصوباتی در دولت منجر شد و معتقدیم باید به دنبال مدیریت یکپارچه بحران برویم. چندین سال است که کشورهای دنیا مدیریت واحد شهری دارند اما ما در این زمینه همچنان با مشکل مواجه هستیم.

وی در پایان با تأکید بر لزوم ابهام‌زدایی از قوانین، تأکید کرد: ما نیازمند طراحی نظام ایمنی کلانشهرها با اولویت شناسایی ساختمان‌های پرخطر هستیم و امیدواریم پلاسکو درسی برای همه ما باشد تا شاهد تکرار چنین فجایعی نباشیم.

پایان خبر – ن ش

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5636 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید