وحید سلیمانی، معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۵۰۰ بنگاه تولیدی تحت تملک بانکها هستند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۱۰۰ واحد صنعتی درون شهرکهای صنعتی قرار دارند و مابقی آنها در سایر نقاط کشور توزیع شدند. سلیمانی افزود: ۸۳ واحد از بنگاه هایمذکور از ابتدای سال به […]
وحید سلیمانی، معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۵۰۰ بنگاه تولیدی تحت تملک بانکها هستند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۱۰۰ واحد صنعتی درون شهرکهای صنعتی قرار دارند و مابقی آنها در سایر نقاط کشور توزیع شدند.
سلیمانی افزود: ۸۳ واحد از بنگاه هایمذکور از ابتدای سال به شرایط قبلی بازگشتند تا تولید و رونق آنها مجددا آغاز شود. در خصوص ۲۳۷ واحد دیگر در جلسات ستاد تسهیل استانی بحث و بررسیهایی انجام شده است و تصمیماتی نیز در این خصوص اتخاذ کردند اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: این جلسات با حضور مجریان قبلی، بانکها و مسئولان ذیربط در ستادهای تسهیل استانی مدنظر قرار گرفته است و علاوه بر واحدهایی که در بالا اشاره شده در مورد سایر واحدهای باقیمانده هنوز تصمیم خاصی اتخاذ نشده است و به دنبال این هستیم با مسئولان مربوطه پس از برگزاری جلسات تصمیمگیری کنیم.
به گفته سلیمانی، در مورد برخی واحدهای صنعتی امکان ادامه کار با مجریان قبلی وجود ندارد و باید در مزایده، تکلیف آنها تعیین شود که این مساله نیز دارای تشریفات خاص بوده و زمانبر است.
وی با تاکید بر اینکه تا جایی که امکان دارد پرهیز بانک ها از بنگاه داری ادامه دارد و بنگاههای مربوطه را به صورت مدیریتی به صنعتگران واگذار کنند، گفت: آنچه تاکید میشود این است که بانکها تا جایی که ممکن است از تحت تملک قرار دادن بنگاههای تولیدی و واحدهای صنعتی پرهیز کنند تا بتوانیم مجددا در راستای رونق تولید گام برداریم.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با بیان اینکه در جلساتی که با مسئولان بانکها و مجریان قبلی این واحدهای صنعتی برگزار شده است، تصمیم بر این شد تا در صورت امکان، واگذاری به مجریان قبلی در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: علاوه بر این اجماع بر این بود که اگر امکان واگذاری مجریان قبلی وجود ندارد و واحدهای تولیدی با روال قبلی نمیتوانند موفق عمل کنند واگذاری به مجریان جدید در دستور کار قرار گیرد.
پایان خبر – ف م
منبع خبر ( به گزارش خبرنگار فرصت پرس ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 4061 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://forsatpress.ir/?p=4061
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.