شنبه, ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-02
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 12569 |
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۵ | ارسال توسط :
81 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

سازمان تحقیقات فضایی هند قصد دارد آزمایش‌های ارسال فضانورد به فضا را با استفاده از موشک بومی خود آغاز کند. به نقل از زی‌نیوز، “سازمان تحقیقات فضایی هند”(ایسرو) قصد دارد تا در هفته اول ماه آینده میلادی سنگین‌ترین موشک خود موسوم به ” مارک ۳″( GSLV Mark-3) را به فضا پرتاب کند. این موشک قادر […]

سازمان تحقیقات فضایی هند قصد دارد آزمایش‌های ارسال فضانورد به فضا را با استفاده از موشک بومی خود آغاز کند.

به نقل از زی‌نیوز، “سازمان تحقیقات فضایی هند”(ایسرو) قصد دارد تا در هفته اول ماه آینده میلادی سنگین‌ترین موشک خود موسوم به ” مارک ۳″( GSLV Mark-3) را به فضا پرتاب کند.

این موشک قادر به حمل سنگین‌ترین ماهواره‌ها خواهد بود و همچنین می‌تواند کپسول طراحی‌شده برای زندگی فضانوردان را با خود به فضا ببرد.

ایسرو سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در پروژه‌های ارسال فضانورد به فضا انجام داده است و قصد دارد به رقابت با بزرگان این عرصه در جهان بپردازد.

کران کومار، رییس ایسرو اعلام کرده است که این سازمان قصد دارد تمام تلاش خود را به کار بگیرد تا این موشک کاملا خودکار را به فضا پرتاب کند.

در صورتی که آزمایش‌های آینده برای پرتاب این موشک با موفقیت انجام شود، “مارک ۳” تبدیل به گزینه اصلی هند برای پرتاب‌های فضایی خواهد بود.

این موشک می‌تواند بیش از هشت تن محموله را با خود به مدار پایینی زمین ببرد.

ایسرو برای انجام ماموریت ارسال فضانورد به فضا نیاز به تایید دولت این کشور دارد که باید هزنیه سه تا چهار میلیارد دلاری آن را تقبل کند.

در صورتی که هند بتواند برنامه‌های خود را پیش ببرد، پس از آمریکا، روسیه و چین تبدیل به چهارمین کشوری خواهد شد که موفق به ارسال فضانورد به فضا شده است.

در حال حاضر هند با استفاده از موشک “آریان ۵″(Ariane 5) که متعلق به “آژانس فضایی اروپا”(ESA) است برنامه‌های ارسال ماهواره به فضا را ادامه می‌دهد و “مارک ۳” اولین موشک بومی این کشور خواهد بود که طراحی و ساخت آن تماما در خاک این کشور انجام شده است.

پروژه‌های ساخت موشک بسیار ریسکی هستند و حتی پیشرفته‌ترین کشورهای جهان در عرصه فضا نیز با شکست‌های بزرگی مواجه شده‌اند.

کومار در پایان مصاحبه خاطرنشان کرد: این موشک همه را شگفت‌زده خواهد کرد و عرصه فعالیت‌های فضایی را دگرگون خواهد نمود.

پایان خبر- س ر

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12569 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید