دوشنبه, ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-09
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 195171 |
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱:۳۴ | ارسال توسط :
8 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش هنرآنلاین، علی اسفندیاری شاعری که بعدها به «نیما یوشیج» معروف شد در بیست‌ و یکم آبان‌ سال۱۲۷۶ شمسی در دامان زیبای البرز در منطقه‌ای به‌نام یوش از توابع شهرستان نور مازندران دیده به جهان گشود. این شاعر سنت‌شکن ۶۲ سال زندگی کرد و معیارهای هزار ساله شعر فارسی را که تغییرناپذیر، مقدس و […]

به گزارش هنرآنلاین، علی اسفندیاری شاعری که بعدها به «نیما یوشیج» معروف شد در بیست‌ و یکم آبان‌ سال۱۲۷۶ شمسی در دامان زیبای البرز در منطقه‌ای به‌نام یوش از توابع شهرستان نور مازندران دیده به جهان گشود.

این شاعر سنت‌شکن ۶۲ سال زندگی کرد و معیارهای هزار ساله شعر فارسی را که تغییرناپذیر، مقدس و ابدی به نظر می‌رسید را با شعرها و نظریات ادبی محکم و مستدلش به هم زد و طرحی نو درانداخت.

نیما نخستین شعرش یعنی «قصه رنگ پریده» را در ۲۳ سالگی نوشت و در دی ماه ۱۳۰۱ «افسانه» را که در ماقع مانیفست یا بیانیه او بود، خلق کرد و بخش‌هایی از آن در مجله «قرن بیستم» به سردبیری «میرزاده عشقی» به چاپ رسید و بعدها آثار ماندگاری همچون گل مهتاب، ققنوس، مرغ غم، پریان، با غروب، داروگ، ری را و شهر شب را سرود.

مستند «تو را من چشم در راهم» دوشنبه ۲۱ آبان ساعت ۱۳:۳۰ مروری بر زندگی و آثار این شاعر نامدار دارد.

 
منبع : هنر آنلاین

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 195171 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید