یکشنبه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 7154 |
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۷ | ارسال توسط :
109 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

معاون میراث‌ فرهنگی سازمان میراث‌ فرهنگی و گردشگری کشورمان گفت: نوروز می‌تواند الگوی همگرایی و تعامل و گفت‌وگو بین کشورهای مختلف باشد. براساس این گزارش، جشن جهانی نوروز با پیام “میراث صلح و دوستی، پیوند فرهنگ و طبیعت” امروز ششم فروردین با حضور اسحاق جهانگیری معاون‌اول رئیس‌جمهوری، زهرا احمدی‌پور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی […]

محمد حسن طالبیان

معاون میراث‌ فرهنگی سازمان میراث‌ فرهنگی و گردشگری کشورمان گفت: نوروز می‌تواند الگوی همگرایی و تعامل و گفت‌وگو بین کشورهای مختلف باشد.

براساس این گزارش، جشن جهانی نوروز با پیام “میراث صلح و دوستی، پیوند فرهنگ و طبیعت” امروز ششم فروردین با حضور اسحاق جهانگیری معاون‌اول رئیس‌جمهوری، زهرا احمدی‌پور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری، محمد فرهادی وزیر علوم، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه، محمدرضا صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، حجت‌الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌ها، معاونان سازمان میراث‌ فرهنگی و نیز با حضور سفیران و نمایندگان ۱۲ کشور حوزه نوروز، فرهنگ‌دوستان و علاقه‌مندان به تاریخ و تمدن ایران اسلامی در کاخ جهانی گلستان برگزار شد.

محمدحسن طالبیان، معاون میراث‌ فرهنگی سازمان میراث‌ فرهنگی و گردشگری، در این مراسم به‌ تشریح روند ثبت‌جهانی نوروز در فهرست میراث جهانی یونسکو پرداخت و گفت: کاخ گلستان به‌ لحاظ تاریخی بسیار اهمیت دارد، چون در این کاخ همیشه میزبان دولتمردان و مردم برای رسم دیرین سلام نوروزی بوده است و امروز شاهد استمرار این رسم دیرین هستیم.

او با بیان این که ما ایرانیان در طول تمدن خود از روزنه فرهنگ با کشورهای همسایه ارتباط داشته‌ایم؛ گفت:نوروز یکی از این روزنه‌های این ارتباط است و از کهن‌ترین آیین‌های بشری است که مبنای آن، بر تغیر و تحول طبیعت است. این میراث دیرپا از تنگناهای تاریخ گذشته است تا امروز امید به زندگی را بشارت دهد، و راز ماندگاری نوروز فقط در یک جمله است: نوروز پیام‌آور صلح، امید و اعتدال است.

طالبیان اضافه کرد: نوروز در سال ۸۳ با مشارکت هشت کشور به‌ ثبت رسید. سپس در سال ۹۵، ۵ کشور خواهان پیوستن به این پرونده شدند و به‌ این‌ ترتیب با همکاری نمایندگان ۱۲ کشور پرونده نوروز بازنویسی شد و پرونده جدید نوروز اواخر ۲۰۱۶ دوباره به‌ ثبت رسید. نوروز مصداق بارز میراث صلح و دوستی و اعتدال و امید است.

معاون میراث‌ فرهنگی سازمان میراث‌ فرهنگی وگردشگری اضافه کرد: نوروز می‌تواند الگوی هم‌گرایی و تعامل و گفت‌وگو بین کشورهای مختلف باشد.

او با بیان اینکه ما همان کاری را امروز در نوروز انجام می‌دهیم که نیاکانمان انجام می‌دادند بیان کرد: نوروز سند هویت و اصالت ماست. نوروز به میدان آمدنِ خجستگی نور در برابر ظلمت است. ویژگی دیگر نوروز بر سر نشادن امید و شادی است. نوروز نماد و نشان دو فرشته اهورایی و نیز احترام به تفاوت‌ها و پاسداشت تنوع‌هاست.

طالبیان اضافه کرد: نوروز جشن احترام به ریشه‌های صلح و دوستی است که از سوی کشورهای ما به اقیانوس جهان می‌رسد.

پایان خبر – م م

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7154 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید