یکشنبه, ۲۲ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-10-13
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 6471 |
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۴۷ | ارسال توسط :
99 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

 و به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران،  فیلم‌های دیده نشده سهراب شهید ثالث که در آلمان ساخته شده است، در سالن سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش درمی‌آید.‌  براساس این گزارش، مسوول سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران، شنبه ۳۰ بهمن‌ماه در نشستی خبری، اعلام کرد: سهراب شهید ثالث از کلیدی‌ترین چهره‌های […]

سهراب شهید ثالث

 و به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران،  فیلم‌های دیده نشده سهراب شهید ثالث که در آلمان ساخته شده است، در سالن سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش درمی‌آید.‌

 براساس این گزارش، مسوول سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران، شنبه ۳۰ بهمن‌ماه در نشستی خبری، اعلام کرد: سهراب شهید ثالث از کلیدی‌ترین چهره‌های سینمای ایران است و در سینمای آن دوران، ضد جریان‌ترین فیلم‌سازان محسوب می‌شود که خلاف مسیر شنا می‌کرد. شهید ثالث، دو فیلم در ایران ساخت که با آنها شناخته شده، اما ۱۳ فیلم بلند دیگر هم دارد که در آلمان ساخته شده است و ما از این فیلم‌ها اطلاعات و تصویر مخدوشی داشتیم.

وی ، افزود: برای بازشناخت سهراب شهید ثالث، پیگیری‌هایی به منظور دستیابی به فیلم‌های این کارگردان در آلمان انجام شد و بخش فرهنگی سفارت آلمان بسیار همکاری کرد. بنابراین ۹ فیلم از شهید ثالث با کیفیت و ترجمه زیرنویس مناسب به ایران آمد و در این برنامه نمایش داده می‌شود.

مسوول سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران، درباره حق قانونی نمایش آثار سهراب شهید ثالث  نیز گفت: حق قانونی نمایش فیلم‌ها توسط بخش فرهنگی سفارت آلمان در ایران هماهنگ شد و اجازه دو سانس نمایش برای هر فیلم وجود دارد که با توجه به ظرفیت محدود سینماتک، افراد زیادی نمی‌توانند فیلم‌ها را ببینند. بنابراین ضرورت دارد که مسوولان نمایش عمومی در سینماها یا گروه‌هایی مانند هنر و تجربه برای نمایش عمومی این آثار، برنامه‌ریزی کنند.
در این نشست، یوستوس کمپر (رایزن فرهنگی سفارت آلمان در ایران) هم اظهار کرد: سهراب شهید ثالث قسمتی از تاریخ هنری دو کشور ایران و آلمان است. زمانی که در ایران بود، فیلم‌های ایرانی و به زبان فارسی و وقتی که در آلمان بود آثارش را به زبان و فرهنگ آلمانی ساخت. موجب خوشحالی است که رنسانسی در شناخت شهید ثالث با نمایش آثار او اتفاق می‌افتد. سال گذشته نیز در برلین آلمان آثار این کارگردان بازنگری و تلاش شد تا حق قانونی نمایش فیلم ها در این برنامه گرفته شود.

در این نشست همچنین عنوان شد که فیلم‌های شهید ثالث در آلمان که درباره تاریخ و جامعه آلمان است، اما آثارش در آلمان مهجور مانده بود و در آرشیو زنده این کشور نبود که نمایش داده شود. ضمن اینکه بخش سفارت فرهنگی آلمان به طور جدی همکاری کرد، اما دریافت فیلم‌هایی از مراکز گوناگون در آلمان دشواری داشت. براین اساس از بین ۱۳ فیلم ۹ فیلم نمایش داده می‌شود و سه فیلم از آثار آلمانی شهید ثالث به دلیل اینکه حق قانونی آثارش هنوز دریافت نشده و یکی از آثار نیز امکان نمایش در کشور ما را ندارد، در این برنامه حضور ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای استفاده از برنامه‌های نمایش فیلم در سالن سینماتک به موزه هنرهای معاصر تهران واقع در خیابان کارگر شمالی مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۹۵۱۹۶۵ تماس حاصل کنند.

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6471 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید