مدیر عامل برق منطقهای تهران در خصوص وضعیت واگذاری ۳۱۲ پست فوق توزیع، گفت: رویکرد براین بود که این پستها به صورت یکجا به شرکت های خارجی واگذار شود، اما بعد از آن قرار بر این شد که در پنج مرحله ۲۰۰ میلیون دلاری فاینانس انجام شود. وی ادامه داد: در حال حاضر مرحلهی اول […]
مدیر عامل برق منطقهای تهران در خصوص وضعیت واگذاری ۳۱۲ پست فوق توزیع، گفت: رویکرد براین بود که این پستها به صورت یکجا به شرکت های خارجی واگذار شود، اما بعد از آن قرار بر این شد که در پنج مرحله ۲۰۰ میلیون دلاری فاینانس انجام شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر مرحلهی اول مناقصه که ۶۷ دستگاه پست بود با تقاضای ۹۷ شرکت صورت گرفت که پس از بررسی از این تعداد شرکت ۳۶ شرکت قابل قبول انتخاب شدند.
به نقل از ایسنا، خوش خلق با بیان اینکه نهایتاً بعد از بررسیهای به عمل آمده ۲۰ شرکت مدنظر قرار گرفتند، بیان کرد: ۱۰ شرکت در مرحله اول برای شرکت در مناقصه حضور به عمل آوردند که از این تعداد دو شرکت به دلیل نپذیرفتن شرایط مناقصه که یکی از آنها استفاده ۵۱ درصدی از تجهیزات داخلی بود، حذف شدند.
به گفته مدیر عامل برق منطقهای تهران بالاترین امتیاز فنی را یک شرکت که قبول کرد بیش از ۵۱ درصد تجهیزات داخلی استفاده کند، انتخاب شد. مرحله بعد نیز کشف قیمت بود که این مرحله نیز به انجام رسید و در حال حاضر منتظر اعلام شرایط فاینانس از سوی بانک مرکزی برای نهایی شدن نتیجه مناقصه هستیم.
براساس این گزارش، در بخشهای مختلف این مناقصه می بایست چهار شرکت به عنوان برنده ۳۱۲ پست فوق توزیع اعلام شوند.
پایان خبر – ف م