یکشنبه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 8989 |
تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹ | ارسال توسط :
175 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

با پیگیریهای وزارت امورخارجه و وزارت صنعت، معدن و تجارت کشورمان، بهره برداری از معادن بوکسیت گینه به مدت ۲۵ سال دیگر تمدید شد. همچنین با اقدامات صورت گرفته از سوی ایران، وزیر معدن گینه به همراه هیات بلندپایه ای برای نهایی کردن تمدید قرار داد در سال ۱۳۹۵ به جمهوری اسلامی ایران سفر کرد. […]

با پیگیریهای وزارت امورخارجه و وزارت صنعت، معدن و تجارت کشورمان، بهره برداری از معادن بوکسیت گینه به مدت ۲۵ سال دیگر تمدید شد.
همچنین با اقدامات صورت گرفته از سوی ایران، وزیر معدن گینه به همراه هیات بلندپایه ای برای نهایی کردن تمدید قرار داد در سال ۱۳۹۵ به جمهوری اسلامی ایران سفر کرد.
در ادامه مذاکرات در ماه های اخیر نیز گزارش نهایی طرح توجیه فنی و اقتصادی بوکسیت گینه کوناکری از سوی هیات فنی به مقامات دو کشور ارائه شد.
کرباسیان و هیات فنی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن شرکت درسمپوزیوم معدنی گینه برای نهایی کردن پروژه به کوناکری عزیمت کرده و با وزیر معادن، رئیس بنادر، مشاور معدنی رئیس جمهوری نماینده وزیر دارایی گینه کوناکری دیدار و گزارش نهایی طرح توجیه فنی و اقتصادی بوکسیت این کشور مورد تایید قرار گرفته و تصویب شد.
دو طرف همزمان با تایید گزارش فنی و اقتصادی طرح بهره برداری از معدن بوکسیت، شرایط همکاری برای کاهش هزینه ها،‌ نوع اجرا و تامین مالی پروژه را مشخص کردند. این گزارش توجیهی در برگیرنده بررسی های انجام شده فنی و اقتصادی(Feasibility Study) طرح تولید و حمل بوکسیت از معدن گینه کوناکری به سواحل جنوبی ایران است که از سوی مشاورین خارجی انجام،‌ بررسی و نهایی شده است.
مقامات دولت گینه در این جلسه با ابراز خرسندی از اقدامات سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدور) تاکید کردند که پیگیری های انجام شده در طول سال های گذشته سبب فعال و نهایی شدن گزارش فنی و اقتصادی شده است.
ذخیره بوکسیت این معدن به ۳۰۰ میلیون تن می رسد و یکی از منابع تامین مواد اولیه برای دستیابی به اهداف توسعه صنعت آلومینیوم در ایران محسوب می شود.
همچنین مقامات دو کشور مقرر کردند دولت گینه با هدف پایین آوردن هزینه تولید،‌ عوارض و مالیات بهره برداری از معدن بوکسیت را کاهش داده و مناقصه بین المللی بهره برداری و استخراج معدن بوکسیت را برگزار کند.
منابع مالی این طرح از طریق بانک توسعه اسلامی و بانک توسعه آفریقا تامین خواهد شد.
با توجه به برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران و نیاز صنایع آلومینیوم، پیش بینی می شود سالانه ۴ میلیون تن بوکسیت از این معدن استخراج و برای تبدیل به پودر آلومینا به جنوب ایران منتقل شود.
شایان ذکر است پروژه بوکسیت آلومینیوم گینه مهمترین پروژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران است که در آفریقا مورد توجه قرار گرفته و بنا به اطلاع مقامات رسمی، ارزش منابع آن بیش از هشت میلیارد دلار تخمین زده می شود.
همچنین مهدی کرباسیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو به همراه وحید کیانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه، در سمپوزیومی که در کوناکری روزسه شنبه برگزار شد از میهمانان ویژه رئیس جمهوری گینه بودند.

پایان خبر – ف م

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8989 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید