دوشنبه, ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-09
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 196635 |
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵ | ارسال توسط :
21 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

مجری طرح توسعه میدان گازی پارس شمالی از پایان عملیات میدانی بسترشناسی فاز اول توسعه میدان گازی پارس شمالی خبر داد و گفت: پس از اتمام مطالعات مهندسی پایه فاز اول توسعه میدان پارس شمالی، اعتبار بخش دریایی توسعه فاز اول این میدان نیز توسط شرکت ملی نفت ایران، مصوب و ابلاغ شد. به گزارش […]

مجری طرح توسعه میدان گازی پارس شمالی از پایان عملیات میدانی بسترشناسی فاز اول توسعه میدان گازی پارس شمالی خبر داد و گفت: پس از اتمام مطالعات مهندسی پایه فاز اول توسعه میدان پارس شمالی، اعتبار بخش دریایی توسعه فاز اول این میدان نیز توسط شرکت ملی نفت ایران، مصوب و ابلاغ شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت نفت و گاز پارس، امین خرم‌آبادی عملیات بسترشناسی دریایی میدان گازی پارس شمالی را یکی از فعالیت‌های کلیدی مطالعات توسعه این میدان برشمرد و گفت: در این عملیات، وضعیت بستر دریا در دو بخش سکو و خط لوله دریایی از منظر وضعیت ژئوفیزیک و ژئوتکنیک توسط شرکت داخلی طرف قرارداد مورد مطالعه قرار گرفت. 

وی با اشاره به اینکه عملیات ژئوفیزیک به تجزیه و تحلیل خواص فیزیکی زمین در موقعیت نصب جکت و کریدوری برای عبور خطوط لوله دریایی به پهنای ۲ و طول ۱۳۰ کیلومتر می‌پردازد، اظهار کرد: این عملیات با نظارت نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای متولی نظارت بر برداشت اطلاعات بسترشناسی از جمله سازمان حراست صنعت نفت و سازمان جغرافیایی ستاد کل نیروهای مسلح در مدت ۵ ماه انجام شد.

مجری طرح توسعه میدان گازی پارس شمالی همچنین درباره عملیات ژئوتکنیک این طرح گفت: با حفر یک گمانه تا عمق ۱۱۰ متر، اطلاعات لازم از بستر دریا برای نصب یک جکت هزار و ۷۰۰ تنی و سکوی ۳هزار و ۴۰۰تنی اخذ شد و علاوه بر تست‌های انجام‌شده بر روی نمونه در شناور، آنالیز داده‌ها جهت ارایه نتایج نهایی در آزمایشگاه معتبر انجام خواهد شد. 

خرم‌آبادی تأکید کرد: این گزارش‌ها، اطلاعات کافی را پیرامون موقعیت تأسیسات این میدان در اختیار پیمانکاران آتی توسعه طرح قرار می‌دهد و عملاً بخش اجرایی توسعه میدان گازی پارس شمالی محیای آغاز خواهد شد.

بر اساس این گزارش، میدان گازی پارس شمالی، بعد از میدان مشترک پارس جنوبی، بزرگ‌ترین میدان گازی کشور است که در ۱۲۰ کیلومتری جنوب شرقی بندر بوشهر و در فاصله ۱۰ تا ۱۵ کیلومتری از ساحل قرار دارد. 

با توجه به تقاضای روزافزون مصرف گاز طبیعی در کشور، توسعه این میدان در فهرست اولویت‌های وزارت نفت قرار گرفته است.

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 196635 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید