جمعه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 6895 |
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰ | ارسال توسط :
147 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

عضو کمیسیون آموزش مجلس اعتبارات پیش‌بینی شده برای خرید تجهیزات دانشگاهی در سال آینده را یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها دانشجوی کارآفرین تربیت کنند . محمدمهدی زاهدی در جلسه هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌های استان، با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور، گفت: تنها راه‌حل این مشکلات اقتصاد مقاومتی […]

عضو کمیسیون آموزش مجلس اعتبارات پیش‌بینی شده برای خرید تجهیزات دانشگاهی در سال آینده را یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها دانشجوی کارآفرین تربیت کنند .

محمدمهدی زاهدی در جلسه هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌های استان، با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور، گفت: تنها راه‌حل این مشکلات اقتصاد مقاومتی و تکیه به توانایی‌های داخلی است.
وزیر سابق علوم، تحقیقات و فناوری، سه مؤلفه حاکمیت، ملت و دانش را مؤثر در اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: حاکمیت با ریل‌گذاری و فراهم کردن زیرساخت‌ها، درگیر شدن ملت و بخش خصوصی و استفاده از دانش باعث موفقیت یک اقتصاد دانش‌بنیان می‌شود.
وی با بیان اینکه ما باید چرخه علم به ثروت و علم به محصول را اولویت کار خود قرار دهیم، اظهار کرد: دانشگاه‌های امروز ما در این حد نیستند و بسیار عقب هستیم.
زاهدی با اشاره به اینکه کشور در تبدیل علم به ثروت که ترکیب نوآوری و فناوری است رتبه ۱۲۰ جهان را دارد، تصریح کرد: در مجلس قوانین خوبی برای توسعه زیرساخت‌ها در جهت پیوند بین علم و ثروت تصویب شده است.
عضو کمیسیون آموزش مجلس، اعتبارات پیش‌بینی شده برای خرید تجهیزات دانشگاهی در سال آینده را یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها آموزش‌ها را کاربردی و دانشجوی کارآفرین تربیت کنند.
وی به مراجعه ۶۰۰ هزار نفری به کانال‌های آموزشی و مراجعه ۲۰۰ هزار نفری به طور روزانه به کانال‌های مشاوره و خانواده در فضای مجازی کشور اشاره کرد و گفت: رشته‌های علوم انسانی نیز می‌توانند در این زمینه کارآفرین باشند.
زاهدی، اقتصاد مقاومتی را مربوط به نظام جمهوری اسلامی دانست و بیان کرد: دانشگاه‌های ما فقط ۱۸ درصد آموزش مهارتی دارند که عمده آن در دانشگاه‌های علمی کاربردی است و پیش‌بینی شده است این عدد طی پنج سال آینده به ۳۰ درصد برسد.
زاهدی، بر آمایش سرزمینی در آموزش عالی تأکید کرد و گفت: برخی از رشته‌ها باید در آموزش عالی متوقف و رشته‌های دانشگاهی بر اساس توانمندی‌های منطقه‌ای تدوین شوند.

پایان خبر – ش الف

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6895 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید