مدیر امور شیلات و آبزیان استان یزد در استان، گفت: سرانه این مصرف در سال گذشته به ۷.۷۵ کیلوگرم در استان رسیده است. به نقل از ایسنا، «سید یحیی سادات اخوی» با اشاره به تولید استانی یک هزار و ۱۶۷ تن انواع آبزیان در سال گذشته، اظهار کرد: به طور عمده دو نوع ماهی سردابی […]
مدیر امور شیلات و آبزیان استان یزد در استان، گفت: سرانه این مصرف در سال گذشته به ۷.۷۵ کیلوگرم در استان رسیده است.
به نقل از ایسنا، «سید یحیی سادات اخوی» با اشاره به تولید استانی یک هزار و ۱۶۷ تن انواع آبزیان در سال گذشته، اظهار کرد: به طور عمده دو نوع ماهی سردابی و گردابی در استان یزد پرورش داده میشود که میزان پرورش ماهی سردابی ۵۷۵ تن و گرمابی نیز ۵۹۲ تن در سال گذشته بوده است.
وی با اشاره به فعالیت مجدد مرکز تکثیر و پرورش جرمق علیا و مرکز دپوی ماهی واقع در شهرستان مهریز، بیان کرد: در سال گذشته بیش از یک میلیون قطعه بچه ماهی سردابی و بالغ بر ۵۰۰ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی در این استخرهای استان رهاسازی شد .
سادات اخوی با بیان این که سرانه مصرف ماهی در سطح استان با توجه به فعالیتهای آموزشی مدیریت شیلات و برگزاری دورههای متعدد آموزش طبخ آبزیان، به طور چشمگیری ارتقاء یافته است، تصریح کرد: درحال حاضر سرانه مصرف ماهی در بین یزدیها به ۷.۷۵ کیلوگرم رسیده است .
وی با اشاره به اختلاف ۸.۹ کیلوگرمی سرانه مصرف ماهی در کشور در مقایسه با سرانهی جهان، تصریح کرد: این اختلاف بیانگر راه طولانی پیش روی شیلات کشور است.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که ماهی تیلاپیا از جمله گونههای وارداتی به کشور است، خاطرنشان کرد: این گونه ماهی برای اولین بار در مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور داخلی در شهرستان بافق پرورش یافته و مطالعات پیرامون شرایط پرورش و تغذیه آن نیز انجام شده است که همچنان ادامه دارد .
سادات اخوی با بیان این که پارسال میزان ۴.۵ تن ماهی تیلاپیا در استخرهای این مرکز تولید و عرضه شده است، تصریح کرد: با توجه به لزوم کسب رضایت سازمان محیط زیست در خصوص نگهداری و پرورش این گونه ماهی در استخرها، رایزنیها به منظور شرایط صدور مجوز همچنان ادامه دارد.
پایان خبر- س ر