چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-04
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 14248 |
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰ | ارسال توسط :
62 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

مرکز آمار و اطلاعات اقتصادی اتاق ایران دومین دوره طرح پایش شاخص­ های ملی محیط کسب وکار کشور-بهار ۱۳۹۶، ویژه آمارگیری از فعالان اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی را آغاز کرد. به نقل از اتاق ایران، این طرح که با مشارکت  اتاق ­های تعاون و اصناف ایران اجرا می‌شود، از چهارشنبه ۱۷ خرداد آغاز شده […]

مرکز آمار و اطلاعات اقتصادی اتاق ایران دومین دوره طرح پایش شاخص­ های ملی محیط کسب وکار کشور-بهار ۱۳۹۶، ویژه آمارگیری از فعالان اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی را آغاز کرد.

به نقل از اتاق ایران، این طرح که با مشارکت  اتاق ­های تعاون و اصناف ایران اجرا می‌شود، از چهارشنبه ۱۷ خرداد آغاز شده و به مدت ۲۰ روز در سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

طبق اعلام مرکز آمار و اطلاعات اقتصادی اتاق ایران، طرح پایش شاخص‌­های ملی محیط کسب وکار کشور در راستای اجرای ماده ۴ قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار مصوب ۱۳۹۰ مجلس شورای اسلامی و وظیفه اتاق­ ها در زمینه تدوین، سنجش و اعلام شاخص‌های ملی محیط کسب ‌وکار در ایران به‌طور سالانه و فصلی حسب مورد به تفکیک استان‌ها، بخش‌ها و فعالیت‌های اقتصادی و اطلاع­‌رسانی  آن به سیاستگذاران کشور انجام می‌شود.

محمدرضا دوست‌محمدی، مدیر مرکز آمار و اطلاعات اقتصادی اتاق ایران هدف از اجرای این طرح را «شناخت وضعیت جاری محیط کسب و کار در ایران و تغییرات آن به صورت فصلی  و سالانه» عنوان کرد.

وی گفت: «مجموعه اعضای فعال اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران، اتاق اصناف ایران و اتاق تعاون ایران، جامعه هدف این طرح را تشکیل می­دهند. اجرای این طرح به روش نمونه­‌گیری تصادفی است و طی آن نزدیک به۴ هزار فعال اقتصادی با مراجعه به پورتال خدمات الکترونیکی اتاق ایران با اعلام نظر خود در مورد وضعیت محیط کسب و کار کشور در فصل گذشته(زمستان ۱۳۹۵) از طریق تکمیل پرسشنامه الکترونیکی مربوط در این طرح آمارگیری ملی مشارکت می‌کنند.»

مدیر مرکز آمار و اطلاعات اقتصادی اتاق ایران افزود: «در این طرح اطلاعات گسترده‌ای در زمینه ۲۸ مانع اصلی در محیط کسب وکار کشور جمع­آوری و مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته و پس از ترکیب یافته­‌های آن با سایر داده‌های آماری موجود در کشور، بر اساس مدل محاسباتی شاخص­های­ ملی در طرح پژوهشی مربوط و نظریه عمومی کارآفرینی شین، وضعیت محیط کسب وکار در سطوح ملی، استانی، بخش­های اصلی اقتصادی و همچنین رشته فعالیت­‌های اقتصادی عمده بر حسب طبقه‌­بندی استاندارد فعالیت­های  اقتصادی را نشان خواهد داد.»

براساس نتایج بدست ­آمده از اجرای اولین دوره پایش ملی محیط کسب‌ و کار در زمستان۱۳۹۵، شاخص ملی محیط کسب وکار، رقم ۵.۸۶ و «دشواری تأمین مالی» مهمترین مانع کسب و کار در کشور معرفی شده‌­اند.

پایان خبر- س ر

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 14248 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید