یکشنبه, ۲ مهر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-09-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 9605 |
تاریخ انتشار : ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷ | ارسال توسط :
13 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

در حالی که قرارداد تاسیس یک شرکت سه‌جانبه میان ایدرو، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفت‌کش به امضاء رسید وزیر صنعت، معدن و تجارت از احداث یک شهرک صنعتی تخصصی دریایی خبر داد. به نقل از ایسنا، قرارداد تاسیس شرکت مشترک میان شرکت ملی نفت‌کش، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سازمان […]

در حالی که قرارداد تاسیس یک شرکت سه‌جانبه میان ایدرو، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفت‌کش به امضاء رسید وزیر صنعت، معدن و تجارت از احداث یک شهرک صنعتی تخصصی دریایی خبر داد.

به نقل از ایسنا، قرارداد تاسیس شرکت مشترک میان شرکت ملی نفت‌کش، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) یکشنبه در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور محمدرضا نعمت‌زاده – وزیر صنعت، معدن و تجارت – و مدیران عامل سه شرکت طرف قرارداد به امضاء رسید.

در این جلسه نعمت‌زاده با اشاره به وضعیت شرکت‌های فعال در حوزه دریا در دولت یازدهم، گفت: هنگام آغاز به کار دولت یازدهم شرکت ایزوایکو در حالت تعطیل بود و سهام آن نیز برای رد دیون به دیگر شرکت‌هایی که تمایل چندانی به سرمایه‌گذاری در حوزه دریا نداشتند واگذار شده بود. همچنین شرکت‌ صدرا نیز که در حوزه تولید شناور و تجهیزات دریایی فعال است در وضعیتی مشابه به صورت نیمه تعطیل باقی مانده بود و اختلافاتی میان شرکت‌های تولیدکننده شناور و مشتریان‌شان مانند سازمان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.

وی افزود: در سال‌های فعالیت دولت یازدهم این شرکت‌ها احیاء شدند و امروز شاهد آن هستیم که با گذشت مشتریان از برخی مطالبات‌شان امروز دو مشتری بزرگ صنایع دریایی یعنی شرکت ملی نفت‌کش و شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با یک تولیدکننده داخلی با توان فنی مهندسی ایران یعنی ایزوایکو وارد همکاری مشترک شدند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین درباره‌ی لزوم توسعه زیرساخت‌های صنایع دریایی، اظهار کرد: سه روز پیش پیشنهاد ساخت منطقه شهرک صنعتی ویژه صنایع دریایی در هیات دولت طرح شد که به تصویب رسید که قرار است در آینده نزدیک احداث آن آغاز شود تا شرکت‌های علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در این زمینه چه ایرانی و چه خارجی در آن شروع به فعالیت کنند و در حوزه تعمیر و تولید شناور و تجهیزات قدم‌های مهمی برداشته شود.

نیاز جذب ۳۰ میلیارد دلار سرمایه‌ خارجی تا سال ۱۴۰۴ در حوزه دریا

در ادامه این جلسه منصور معظمی – رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) – با اشاره به جزییات قرارداد تاسیس شرکت سه‌جانبه، اظهار کرد: براساس قرارداد ۴۰ درصد از سهام شرکت متعلق به شرکت ملی نفت‌کش، ۴۰ درصد متعلق به شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و ۲۰ درصد نیز متعلق به ایدرو است که در ادامه این همکاری بخشی از سهام دو شرکت نفت‌کش و کشتیرانی به شرکت‌های خارجی که برای سرمایه‌گذاری به این حوزه ورود می‌کنند واگذار خواهد شد.

پایان خبر- س ر

منبع خبر «» است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9605 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید