یکشنبه, ۲ مهر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-09-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 9501 |
تاریخ انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱ | ارسال توسط :
10 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

معاون رئیس‌جمهور در نشستی با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با محوریت حوزه صنایع دستی، تأکید کرد: اگر بتوانیم فرصت‌ آشنایی با صنایع‌ دستی را برای کودکان فراهم کنیم، احساس بی‌هویتی در نسل آینده کمتر خواهد شد. به‌ نقل از ایسنا رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری – گفت: یکی از جدی‌ترین موضوعاتی که […]

معاون رئیس‌جمهور در نشستی با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با محوریت حوزه صنایع دستی، تأکید کرد: اگر بتوانیم فرصت‌ آشنایی با صنایع‌ دستی را برای کودکان فراهم کنیم، احساس بی‌هویتی در نسل آینده کمتر خواهد شد.

به‌ نقل از ایسنا رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری – گفت: یکی از جدی‌ترین موضوعاتی که در این سازمان پیگیری می‌شود، این است که به‌ موازات دو حوزه میراث‌ فرهنگی و گردشگری، بتوانیم حوزه صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی را در نظام برنامه‌ریزی و نظام سیاست‌گذاری در جایگاه واقعی خودش قرار دهیم.

او ادامه داد: ما خود را مکلف کردیم که سند ملی صنایع‌ دستی را در سال اول برنامه ششم آماده کنیم. معاونت صنایع‌ دستی با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود این حوزه کارگروه‌هایی را تعریف خواهد کرد تا در پایان سال این سند را ارائه کنیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری با اشاره به اهمیت بحث فروش و صادرات صنایع‌ دستی، گفت: با پایان کار شرکت تصفیه، ظرفیت‌های این شرکت به سازمان تزریق شد و عملا معاونت صنایع دستی از پشتوانه‌ خوبی که اصالتا متعلق به این حوزه بود، برخوردار شد و می‌تواند از این ظرفیت‌ها استفاده کند. همچنین فروشگاه‌های بزرگ صنایع‌ دستی به سازمان برمی‌گردند.

او ادامه داد: به‌عنوان مثال، معاونت صنایع‌ دستی می‌تواند انبار کنار فرودگاه را احیا و آن را تبدیل به مرکزی کند تا در قالب طرح پیوند از ظرفیت‌هایش استفاده شود. همچنین کیوسک‌های صنایع‌ دستی طراحی شوند تا در کنار معابر تاریخی از این کیوسک‌ها استفاده کنیم. ضعف محوطه تاریخی خیابان ۳۰ تیر، این است که بیش از ۱۵ کیوسک اغذیه‌فروشی در آنجا برپا شده است، اما هیچ‌کدام از این کیوسک‌ها، صنایع‌ دستی ارائه نمی‌دهند. وقتی در این خیابان دائم گردشگران داخلی و خارجی تردد می‌کنند، باید عرضه صنایع‌ دستی نیز وجود داشته باشد. قرار است کیوسک‌هایی برای نصب در بافت‌ها و اماکن تاریخی طراحی شود، این کیوسک‌ها حتی می‌توانند به المان‌های شهری نیز تبدیل شوند و محصولات صنایع‌ دستی را عرضه کنند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان این‌که سعی شده از ظرفیت پایگاه‌های میراث‌ فرهنگی، وزارت کشور، دهیاری‌ها، بنیاد مسکن، صندوق کارآفرینی امید و… برای توسعه فعالیت‌های حوزه صنایع‌ دستی کمک گرفته شود، اضافه کرد: معاونت صنایع‌ دستی طرح ۶۰ تا ۷۰ هزار شغل را پیشنهاد داد و می‌توان ظرفیت‌های خوبی را در اشتغال تا پایان سال ایجاد کرد. امیدوارم تا پایان امسال بتوانیم دین کوچکی را به فعالان حوزه صنایع‌ دستی ادا کنیم.

پایان خبر-س ر

منبع خبر «» است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9501 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید