دستگاههای اندرویدی شامل موبایل و تبلت، نه تنها از نظر تعداد محبوبترین دستگاههای هوشمند به شمار میروند، بلکه به نظر میرسد از نظر میزان خرابی و قابلیت اطمینان نیز عملکرد بهتری در مقایسه با گوشی های موبایل آیفون و تبلت های آیپد دارند. امروز بیش از دو میلیارد دستگاه فعال قدرت گرفته از اندروید در […]
دستگاههای اندرویدی شامل موبایل و تبلت، نه تنها از نظر تعداد محبوبترین دستگاههای هوشمند به شمار میروند، بلکه به نظر میرسد از نظر میزان خرابی و قابلیت اطمینان نیز عملکرد بهتری در مقایسه با گوشی های موبایل آیفون و تبلت های آیپد دارند. امروز بیش از دو میلیارد دستگاه فعال قدرت گرفته از اندروید در سراسر جهان وجود دارد و این دستگاهها رفته رفته در حال رسیدن به موقعیت بسیار خاص چند سال قبل آی او اس هستند. این ارزیابی است که توسط شرکت Blancco Technology Groupp منتشر شده است.
بر اساس بررسی انجام گرفته توسط این شرکت در ۳ ماهه نخست سال جاری میلادی، میزان خرابی گوشی های موبایل اندرویدی حدود ۵۰ درصد و میزان خرابی آیفون حدود ۶۸ درصد بوده است. متاسفانه نرخ خرابی دستگاههای دارای هر دو سیستم عامل در مقایسه با ۳ ماهه چهارم سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. این نرخ در مدت زمان یاد شده، برای اندروید و آی او اس به ترتیب ۴۷ و ۶۲۲ درصد بوده است.
میزان خرابی آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس در ۳ ماهه اول سال افزایش چشمگیری داشته است
بر اساس ارزیابی شرکت Blancco Technology Group، دو گوشی موبایل اخیر اپل یعنی آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس، از نظر قابلیت اطمینان محصولات مناسبی نیستند. اگرچه در ۳ ماهه آخر سال ۲۰۱۶ میزان خرابی گوشی موبایل آیفون ۷ تنها ۳ درصد اعلام شده بود، اما این نرخ در ۳ ماهه نخست سال ۲۰۱۷ به ۱۰ درصد رسید. میزان خرابی آیفون ۷ پلاس در آخرین ۳ ماهه انتهایی سال گذشته میلادی مجددا ۳ درصد بود، اما با رسیدن به ربع اول سال ۲۰۱۷ به ۱۱ درصد رسید.
در بازار اندروید باید سامسونگ، ال جی و موتورولا را بدترین برندها از نظر قابلیت اطمینان دانست. به عنوان نمونه پرچمداران سال ۲۰۱۶ سامسونگ یعنی گلکسی اس ۷ و گلکسی اس ۷ اج به ترتیب دارای نرخ خرابی ۹ و ۸ درصد هستند. پرچمدار قدیمی این شرکت یعنی گلکسی اس ۵ را نیز باید یکی از بدترین محصولات از نظر میزان خرابی عنوان کرد، به طوری که نرخ خرابی آن در مجموع ۵ درصد عنوان شده است.
به نظر میرسد شاهد فصل جدیدی از رقابت میان اندروید و آی او اس هستیم. سیستم عامل موبایل گوگل رفته رفته خود را به آی او اس رسانده و حتی در برخی زمینهها از آن عبور کرده است. در چند سال گذشته علاوه بر میزان خرابی دستگاهها، نرخ کرش کردن اپلیکیشنها نیز در آی او اس نسبت به اندروید افزایش پیدا کرده است. همچنین در مدت زمان اخیر، تعداد کاربران آی او اس که از مشکلات جی پی اس و افزایش بیش از حد دمای دستگاه رنج میبرند از کاربران اندروید بیشتر شده است.
البته رقابت میان این دو پلتفرم موبایل هنوز تمام نشده است. عملکرد دوربین و قدرت سیگنال تلفن همراه دو زمینهای هستند که همچنان آیفون در آنها برتری دارد. در ۳ ماهه نخست سال ۲۰۱۷ حدود ۳ درصد از کاربران از عدم کارکرد صحیح دوربین گوشی موبایل اندرویدی خود گلگی داشتند. از نظر مشکلات اتصالات شبکه موبایل، نرخ خرابی دستگاههای اندرویدی در همین دوره زمانی به حدود ۶ درصد میرسد. همچنان از نظر کاربران میزان خرابی ۵۰ درصد بسیار زیاد است و گوشیسازان باید دستگاههای با قابلیت اطمینان بیشتری بسازند.
پایان خبر – ش الف
منبع خبر «به گزارش خبرنگار فرصت پرس» است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 10666 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
http://forsatpress.ir/?p=10666
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.