دوشنبه, ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-16
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 4837 |
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۹:۴۱ | ارسال توسط :
54 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان جعفر پاشایی ، مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان هشترود خاطرنشان کرد: ارتقاء تحصیل در دانش آموزان با آرامش خاطر، یکی از اهداف اداره کل است، تربیت صحیح دانش آموزان از اعمال جراحی مغز و قلب سخت‌تر است و باید […]

مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان

جعفر پاشایی ، مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان هشترود خاطرنشان کرد: ارتقاء تحصیل در دانش آموزان با آرامش خاطر، یکی از اهداف اداره کل است، تربیت صحیح دانش آموزان از اعمال جراحی مغز و قلب سخت‌تر است و باید در این راه تلاش‌های بسیار کرد.

وی با بیان اینکه پوشش صد درصدی آموزش از اهداف اداره کل است، اظهار کرد: تعداد ۱۶۴ روستا در استان وجود دارد که فقط چهار یا پنج دانش آموز دارند؛ اما با این حال دولت تدبیر و امید از طریق بسته‌های حمایتی از دانش آموزان این روستاها حمایت ‌کرده و اجازه نمی‌دهد حتی یک نفر هم از تحصیل علم باز بماند.

پاشایی ادامه داد: یکی از مهم‌های آموزش و پرورش استان اضافه شدن یک و نیم نمره به معدل دانش آموزان سوم دبیرستان در سه سال اخیر است.

جعفر پاشایی گفت: آذربایجان‌شرقی دار التربیه ایران است؛ چرا که تمامی اولین‌های علمی از این استان به سایر نقاط کشور صادر شده است.

وی بیان کرد: مسئله آموزش و پرورش مسئله مردم است و این سازمان به تنهایی قادر به اداره امور نیست و باید مردم کمک حال این اداره در کل کشور باشند.

وی اضافه کرد: توسعه مراکز فرهنگی و تفریحی در شهرهای استان هم مدنظرمان است، بخاطر همین اداره کل در هشت شهرستان استان کارهایی نظیر ساخت خانه معلم، باشگاه فرهنگیان، درمانگاه فرهنگیان و  مرکز اسکان بیماران صعب العلاج را اجرایی کرده است تا در کاهش هزینه‌های فرهنگیان نقش اساسی داشته باشد.

 پاشایی بیان کرد: یکی دیگر از اولویت‌های اداره کل، مقابله با آسیب‌های اجتماعی است که اکثر آن‌ها از طریق فضای مجازی ایجاد می شود و ما باید در راه مقابله با این آسیب‌ها باید روش فرا واکنشی را اجرایی کنیم.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش استان در طول سال جاری مبلغ ۱۲۶ میلیارد تومان از بابت بازنشستگی و سایر کسورات، به حساب فرهنگیان واریز کرده و طلب افرادی که در سال ۹۴ باز نشسته شده بودند را تسویه کرده است.

پاشایی عنوان کرد: اگر فرمانداری هشترود از اعتبارات ماده ۱۸۰ مبلغی را برای ساخت مجموعه فرهنگی و تفریحی در این منطقه اختصاص دهد، دو برابر مبلغ فوق را اداره کل  آموزش و پرورش تقبل خواهد کرد تا فرهنگیان هشترود نیز از امکانات این اداره بهره‌مند باشند.

وی اظهار کرد: علی‌رغم همه کمبودهای مالی، دولت نگاه ویژه‌ای به وزارت آموزش و پرورش دارد و اداره کل آموزش و پرورش استان با ارج نهادن به تصمیمات دولت توانسته از  بین ۳۱ استان موجود در کشور رتبه دوم را در همه زمینه‌ها به دست آورد.

به نقل از ایسنا امام جمعه هشترود نیز در این جلسه گفت: یکی از اثر گذار ترین شورا ها در جمهوری اسلامی ایران شورای آموزش و پرورش است که دغدغه حل مشکلات دانش آموزان و معلمان را در سر دارد.

حجت الاسلام علی رحیمی خاطر نشان کرد: از مسئولان آموزشی استان تقاضا دارم  نگاه ویژه‌ای به شهرستان هشترود داشته باشند؛ چرا که بدون حمایت مسئولان و مردم، این شهرستان با مشکلات عدیده‌ای رو به رو می‌شود و در حل مسائل مالی باز می‌ماند.

وی ادامه داد: فرماندر هشترود نیز باید از اعتبارات شهرستان برای کمک به آموزش و پرورش دریغ نکند.

فرماندار هشترود نیز در این جلسه گفت: فضاهای فرهنگی باید در مدارس هشترود ایجاد شود و به مانند سنوات گذشته کارهای فرهنگی خود را از سر گیرد و هزینه های آن را شهرداری تقبل کند؛ چرا که سه درصد از عوارض شهری و دیگر اعتباراتی که از طریق مردم جذب شهرداری می‌شود، سهم آموزش و پرورش است.

حسن مستفید اضافه کرد: با به وجود آمدن فضاهای مجازی دانش آموزان دچار افت تحصیلی شده‌اند و در این مورد اجرای پدافند غیر عامل ضروری می باشد.

وی اظهار کرد: فرمانداری هشترود برای تعمیرات و تجهیز مدارس هشترود، از طریق تملک دارایی مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان در اختیار آموزش و پرورش قرار داده است.

وی با در خواست از مدیر کل آموزش و پرورش استان مبنی بر ایجاد خانه معلم با تمامی امکانات در هشترود، گفت: اگر مجموعه خانه معلم در هشترود ساخته شود، علاوه بر اینکه فرهنگیان منطقه از نبود این مجموعه عذاب نمی‌کشند، شور و شوق دیگر فرهنگیان استان برای انتقال به هشترود زیاد تر خواهد شد.

وی از ایجاد اولین مرکز رشد استان در هشترود خبر داد.

رئیس اداره آموزش و پرورش هشترود نیز در این جلسه خاطر نشان کرد: باید راه حلی برای دو شیفته شدن مدارس هشترود اتخاذ نشود.

بهمن اقدمی افزود: تعلیم و تعلم اسلامی مرهون تلاش معلمان و مربیان فداکاری است که برای تحقق آموزش منطقه به صورت شبانه روزی تلاش می‌کنند.

وی ادامه داد: واگذاری امور آموزش و پرورش به مردم از طریق انجمن اولیا از ملزمات است و این اداره در نظر دارد جهت اعتلای آموزش و پرورشی قدم های موثری بردارد.

وی از شهرداری هشترود خواست که با اتخاذ روش‌های لازم نسبت به وصول حق آموزش و پرورش از عوارض شهری و صدور پروانه های ساختمانی اقدام کنند.

رئیس شورای اسلامی هشترود نیز در این جلسه گفت: شورا و شهرداری می‌خواهد آینده هشترود با مشکلات فرهنگی رو به رو نشود از این رو همه حق و حقوق آموزش و پرورش را که بر عهده شهرداری است پرداخت کرده است.

قلی ولیپور افزود: شورا و شهرداری در نظر دارد هر کاری که برای پیشبرد اهداف آموزشی اداره آموزش و پرورش لازم است را با کمال میل انجام دهد تا دین خود را نسبت به امور فرهنگی و آموزشی ادا کرده باشد.

پایان خبر – ف م

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4837 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید