پنجشنبه, ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-06-01
کد خبر: 10994 |
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۴ | ارسال توسط :
0 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

پرونده چهارمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی درحالی برای کاروان ورزش ایران با عنوان سومی بسته شد که در دوره گذشته این مسابقات ورزش ایران در جایگاه دوم قرار گرفته بود. به نقل از مهر، چهارمین دوره بازی های کشورهای اسلامی پس از ١٠ روز رقابت میان حدود چهار ورزشکار شرکت کننده از ۵۴ کشور، امروز […]

پرونده چهارمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی درحالی برای کاروان ورزش ایران با عنوان سومی بسته شد که در دوره گذشته این مسابقات ورزش ایران در جایگاه دوم قرار گرفته بود.

به نقل از مهر، چهارمین دوره بازی های کشورهای اسلامی پس از ١٠ روز رقابت میان حدود چهار ورزشکار شرکت کننده از ۵۴ کشور، امروز با برگزاری فینال تیمی تنیس روی میز مردان در باکو به پایان رسید.

تیم تنیس روی میز مردان ایران در این دیدار مقابل ترکیه پیروز شد و به مدال طلا دست یافت. با برگزاری این دیدار، این دوره از بازی های کشورهای اسلامی به پایان رسید و پرونده کاروان کشورمان هم بسته شد.

کاروان ورزش ایران که با ١۶١ ورزشکار در دوره چهارم بازی های کشورهای اسلامی شرکت کرد، مدال آوری در این دوره را از همان روز اول با طلای نرجس امام قلی نژاد و بعد از آن نقره الهه احمدی در تفنگ بادی ۱۰ متر آغاز کرد و با مدال طلا در بخش تیمی تنیس روی مردان به پایان رساند. در این میان هم هر روز ورزشکاران کشورمان مدال های جدیدی را به مجموع مدال های کاروان کشورمان اضافه کردند.

مجموع ٩٨ مدال شامل ٣٩ طلا، ٢۶ نقره و ٣٣ برنز حاصل عملکرد ورزشکاران کشورمان در این دوره بازی های کشورهای اسلامی بود. کاروان ایران با این عملکرد و رکوردهایی همچون هت تریک سه ورزشکار کشورمان از رشته های شیرجه و زورخانه ای و همچنین طلایی شدن هر ۶ ورزشکار تیم ووشو، در رده سوم جدول توزیع مدال ها ایستاد.

این نتیجه مدالی و جایگاه سومی در حالی برای کاروان ایران در بازی های کشورهای اسلامی رقم خورد که در دوره پیشین همین بازی ها، کاروان کشورمان در جایگاه دوم ایستاده بود.

کاروان ایران که در اولین دوره بازی های کشورهای اسلامی  (٢٠٠۵ عربستان) با ٣٠ مدال شامل ١٠ طلا، ٩ نقره و ١١ برنز در جایگاه دوم قرار گرفت، در سومین دوره این بازی ها هم که سال ٢٠١٣ به میزبانی اندونزی برگزار شد، کاروان ایران با با ۵٩ مدال شامل ٣٠ طلا، ٢٧ نقره و ١٢ برنز بعد از میزبان در جایگاه دوم ایستاد.

در این دوره اما کاروان ایران که ورزشکارانی دو برابر دوره قبل را در اختیار داشت در مجموع ٣٩ مدال از دوره قبل بیشتر گرفت و حتی از نظر تعداد مدال طلا هم وضعیت خود را بهتر کرد اما با این وجود به خاطر گستردگی کاروان ورزش دو کشور ترکیه و آذربایجان نتوانست جایگاه دومی را حفظ کند.

کاروان ایران ورود به جدول توزیع مدال های بازی های کشورهای اسلامی را با جایگاه پنجمی آغاز کرد. در روز چهارم بازی ها به جایگاه سوم صعود کرد اما هرگز از این جایگاه بالاتر نیامد و در نهایت هم روز با وجود در اختیار داشتن ورزشکارانی دو برابر دوره قبل و کسب ٣٩ مدال بیشتر، با این جایگاه سومی به کار خود در بازی های کشورهای اسلامی پایان داد.

پایان خبر- س ر

منبع خبر «» است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10994 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید