چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-04
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 20142 |
تاریخ انتشار : ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲ | ارسال توسط :
53 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از نرخ بالای ۸۵ درصد بیکاری برای فارغ‌التحصیلان کشاورزی خبر داد. محمدرضا بهبهانی‌نژاد با بیان این‌که ناآشنایی دانش آموختگان کشاورزی با فعالیت‌های عملی به علت ضعف سیستم آموزشی و اجرا نشدن صحیح قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی از مشکلات این بخش است، افزود: بنابراین سازمان نظام […]

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از نرخ بالای ۸۵ درصد بیکاری برای فارغ‌التحصیلان کشاورزی خبر داد.

محمدرضا بهبهانی‌نژاد با بیان این‌که ناآشنایی دانش آموختگان کشاورزی با فعالیت‌های عملی به علت ضعف سیستم آموزشی و اجرا نشدن صحیح قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی از مشکلات این بخش است، افزود: بنابراین سازمان نظام مهندسی کشاورزی با برگزاری دوره‌های آموزشی به ارتقای توانمندی حرفه‌ای اعضای خود کمک می‌کند و با ایجاد سیستم کارورزی، خلاء میان دانشگاه و بازار کسب‌وکار را پر کرده و ضمن تقویت مهارت‌های حرفه‌ای و ارتقای توانمندی‌های اعضا سبب تقویت حس اعتماد به نفس فارغ التحصیلان خواهد شد.

وی افزود: اگر چه تعداد فارغ التحصیلان جویای کار در بخش کشاورزی بسیار بالاست اما با سازماندهی متمرکز و تقویت مهارت‌های عملی و نیز اجرای صحیح قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی، سبب تحول در عرصه کشاورزی خواهیم شد.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با بیان این‌که این سازمان به دنبال کارآفرینی برای فارغ التحصیلان کشاورزی است، گفت: از میان رشته‌های کشاورزی، دانش آموختگان محیط زیست با نرخ بالای ۸۵ درصد بیکاری، نگران‌کننده‌ترین بخش را نشان می‌دهند.

بهبهانی نژاد، اصلی‌ترین وظیفه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را بسترسازی و وصل کردن دانش آموختگان بخش کشاورزی و محیط زیست به دستگاه‌های دولتی و خصوصی برشمرد و گفت: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی و قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی، می‌بایست بخشی از امور به دستگاه‌ها و تشکل‌های خصوصی واگذار شود، اگر چه در سیستم کارورزی همه کارورزان جذب ادارات و سازمان‌ها نخواهند شد اما با کسب مهارت و ارتقای اعتماد به نفس سبب ایجاد و خلق کارآفرینان جدید خواهیم شد.

وی افزود: واگذاری کلیه کارهای سپرده‌شده به این سازمان از سوی دستگاه‌های دولتی همچون صدور پروانه‌های دام، شیلات، گلخانه، پرورش قارچ خوراکی، فروشندگی سموم، انسکتاریوم، کلینیک‌های گیاهپزشکی و واحدهای حفظ نباتات موجب شده است تا بتوانیم طیف وسیعی از کارشناسان عضو این سازمان را در گرایش‌های دام، شیلات، باغبانی و گیاهپزشکی به فعالیت مشغول کنیم که از این میان برخی از کارشناسان توانسته‌اند با کسب تجربه و مهارت به کارآفرینی موفق تبدیل شوند.

پایان خبر- س ز

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 20142 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید