جمعه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 183481 |
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱:۳۵ | ارسال توسط :
50 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش هنرآنلاین، بهروز نشان، تهیه کننده این فیلم درباره موضوع فیلمی که به مسئله صیادی زن ها می پردازد، گفت: «این فیلم از یک روایت واقعی گرفته شده است. ماجرای ۲۰خانم است که در یکی از روستاهای قشم صیادی می کنند و اکثرا خانم های سرپرست خانوار هستند. شیلات به آنها مجوز صیادی نداده […]

به گزارش هنرآنلاین، بهروز نشان، تهیه کننده این فیلم درباره موضوع فیلمی که به مسئله صیادی زن ها می پردازد، گفت: «این فیلم از یک روایت واقعی گرفته شده است. ماجرای ۲۰خانم است که در یکی از روستاهای قشم صیادی می کنند و اکثرا خانم های سرپرست خانوار هستند. شیلات به آنها مجوز صیادی نداده و نمی توانستند به ماهیگیری بروند. دغدغه این خانم ها بسیار برایم جذاب بود. خانم هایی که سال ها این کار را می کردند و دور تا دورشان آب است چرا بعد از سالها نمی توانند این کار را انجام بدهند و امرار معاش داشته باشند؟ در نهایت با دوستانم مشورت کردم و بخشی را تصویربرداری کردیم.

متاسفانه به شرایط کرونا برخورد کردیم و عید نوروز قشم شلوغ شد. ما بیشتر به دلیل اینکه آن خانم ها فرزندانی داشتند و سفر بردنشان ممکن بود برای شان تهدید باشد از ادامه فیلمبرداری منصرف شدیم. آن زمان بهترین زمان ما بود چون هم هوا مساعد بود و هم آدم های مورد نیازمان در دسترس مان بودند ولی متاسفانه بخاطر کرونا سفرمان را به تعویق انداختیم.»

تهیه کننده فیلم «پسران دریا» افزود: «پس از آن نیز به دلایل مختلف ادامه کار برای ما میسر نبود تا اینکه معاونت امور زنان ریاست جمهوری موافقت کرد تا اقدامات لازم برای تولید این فیلم بلند مستند را انجام دهد.»

وی خاطرنشان کرد: «خوشبختانه در حال حاضر مشکل صدور مجوز صیادان زن در قشم حل شده است و این انگیزه بیشتری برای ساخت این فیلم مستند شد.»

این فیلم بلند مستند در سه اپیزود به تهیه‌کنندگی بهروز نشان، کارگردانی محمد حمزه ای و با حمایت معاونت امور زنان ریاست جمهوری تولید می‌شود.

 

پس از سه سال توقیف صیادان زن جزیره برگشتند و پس از سه سال، فیلمبرداری مستند رویای صید با حمایت معاونت امور زنان ریاست جمهوری از سر گرفته شد.

بهروز نشان، تهیه کننده این فیلم درباره موضوع فیلمی که به مسئله صیادی زن ها می پردازد، گفت: «این فیلم از یک روایت واقعی گرفته شده است. ماجرای ۲۰خانم است که در یکی از روستاهای قشم صیادی می کنند و اکثرا خانم های سرپرست خانوار هستند. شیلات به آنها مجوز صیادی نداده و نمی توانستند به ماهیگیری بروند. دغدغه این خانم ها بسیار برایم جذاب بود. خانم هایی که سال ها این کار را می کردند و دور تا دورشان آب است چرا بعد از سالها نمی توانند این کار را انجام بدهند و امرار معاش داشته باشند؟ در نهایت با دوستانم مشورت کردم و بخشی را تصویربرداری کردیم.

متاسفانه به شرایط کرونا برخورد کردیم و عید نوروز قشم شلوغ شد. ما بیشتر به دلیل اینکه آن خانم ها فرزندانی داشتند و سفر بردنشان ممکن بود برای شان تهدید باشد از ادامه فیلمبرداری منصرف شدیم. آن زمان بهترین زمان ما بود چون هم هوا مساعد بود و هم آدم های مورد نیازمان در دسترس مان بودند ولی متاسفانه بخاطر کرونا سفرمان را به تعویق انداختیم.»

تهیه کننده فیلم پسران دریا افزود: «پس از آن نیز به دلایل مختلف ادامه کار برای ما میسر نبود تا اینکه معاونت امور زنان ریاست جمهوری موافقت کرد تا اقدامات لازم برای تولید این فیلم بلند مستند را انجام دهد.» وی خاطرنشان کرد: «خوشبختانه در حال حاضر مشکل صدور مجوز صیادان زن در قشم حل شده است و این انگیزه بیشتری برای ساخت این فیلم مستند شد.» این فیلم بلند مستند در سه اپیزود به تهیه‌کنندگی بهروز نشان، کارگردانی محمد حمزه ای و با حمایت معاونت امور زنان ریاست جمهوری تولید می‌شود.

 

 
منبع : هنر آنلاین

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 183481 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید