رئیس سازمان توسعه تجارت از شرکت ایران در مناقصات بخشهای سدسازی و تصفیه آب در ویتنام خبر داد و بیان کرد: این موضوع نیاز به ضمانت های بانکی از سوی کشور ویتنام دارد که این موضوع بین دو کشور در حال بررسی است. مجتبی خسروتاج در بخشی از صحبتهای خود در حاشیه دیدار دیروز (یکشنبه) […]
رئیس سازمان توسعه تجارت از شرکت ایران در مناقصات بخشهای سدسازی و تصفیه آب در ویتنام خبر داد و بیان کرد: این موضوع نیاز به ضمانت های بانکی از سوی کشور ویتنام دارد که این موضوع بین دو کشور در حال بررسی است.
مجتبی خسروتاج در بخشی از صحبتهای خود در حاشیه دیدار دیروز (یکشنبه) وزرای اقتصادی ایران و ویتنام به روابط تجاری این دو کشور اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۲ بالغ بر ۱۸۵ میلیون دلار صادرات غیرنفتی به این کشور صورت میگرفت اما پس از قطع روابط تجاری دو کشور این ارقام کاهش یافته و اکنون تلاش داریم به طور مجدد روابط تجاری دو کشور از سر گرفته شود.
خسرو تاج در عین حال یادآور شد: ایران نیز میتواند در حوزههایی مانند صادرات شیلات به ویتنام فعالیت داشته باشد اما پیش از انجام این موضوع لازم است بحثهایی مانند قرنطینه مورد توجه قرار گیرد که این مسائل نیز در دست پیگیری قرار دارد از سوی دیگر در بخش معدن نیز زمینههایی برای سرمایهگذاری مشترک وجود دارد و بحث حذف روادید و تسهیل گردشگری از دیگر موضوعات مشترک قابل پیگیری در روابط دو کشور محسوب میشود.
رئیس سازمان توسعه تجارت در عین حال عنوان کرد: شرکتهای مختلف ما برای حضور در بخشهای سدسازی و تصفیه آب در ویتنام در مناقصات شرکت کرده و علاقهمند به همکاری هستند اما این موضوع نیاز به ضمانتهای بانکی دارد که اکنون بحث مسائل بانکی دو کشور در دستور کار قرار گرفته است.
با وقوع انقلاب اسلامی ایران، صنعت سدسازی در کشور وارد مرحله ی جدیدی گردیده و متولیان صنعت آب کشور ایجاد خودکفایی در این زمینه را هدف بزرگ و متعالی خود قرار داده اند. در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران با خودکفایی در صنعت سدسازی و دست سازی و دست یابی به فن آوری های نوین و پیچیده در این امر ، به یک شاخص مهم و اسای برای توسعه یافتگی دست پیدا نموده و قابلیت امکان اجرای طرح ها ی بزرگ سدسازی و صدور خدمات مهندسی سدسازی را برای سایر کشورها دارا شده است. در حال حاضر تمامی مراحل احداث یک سد شامل مطالعه، طراحی، نظارت، ساخت، مدیریت و بهره برداری توسط مهندسان ایرانی انجام می شود.
امروزه مهندسان ایرانی در پنج کشور آفریقایی و آسیایی در حال اجرای سدهای بزرگ و پیچیده ای هستند که در سال های آینده و با افزایش روند صدور خدمات مهندسی سدسازی به سایر کشور ها، مسلماً این تعداد به کشورهای بیشتری افزایش خواهد یافت.
پایان خبر- س ر