جمعه, ۵ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 21336 |
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۸:۴۳ | ارسال توسط :
63 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رقابت دلار با سایر ارزها در سومین هفته متوالی هم به سرانجام نرسید و در این کارناوال همچنان ارزهای دیگر از دلار پیشی گرفتند. با توجه به تمام تلاش های فدرال رزرو و شاخص های اقتصادی آمریکا اما این عوامل محرک های خوبی برای تقویت دلار نبودند و ۳ دلیل عمده در ۳ هفته اخیر […]

رقابت دلار با سایر ارزها در سومین هفته متوالی هم به سرانجام نرسید و در این کارناوال همچنان ارزهای دیگر از دلار پیشی گرفتند. با توجه به تمام تلاش های فدرال رزرو و شاخص های اقتصادی آمریکا اما این عوامل محرک های خوبی برای تقویت دلار نبودند و ۳ دلیل عمده در ۳ هفته اخیر در تضعیف دلار نقش موثری داشتند.

در هفته گذشته ارزش دلار در برابر ین تا ۰.۴۰ درصد تضعیف و در برابر فرانک سوئیس تا ۲.۴۶ درصد تقویت شد. ارزش یورو ۰.۷۳ درصد و پوند تا ۱.۰۷ درصد در برابر دلار تقویت شده است. بانک مرکزی سه دلیل عمده را برای تضعیف دلار در برابر سایر ارزها مورد بررسی قرار داد.

اول اینکه جلسه سیاستگذاری ماه ژوئیه بانک مرکزی آمریکا و بیانیه پس از آن نتوانست معامله گران بازار ارز را از فروش دلار در برابر سایر ارزهای عمده منصرف کند.

از سوی دیگر انتشار شاخص‌های اقتصادی آمریکا از جمله رشد ۲.۶ درصدی تولید ناخالص داخلی در سه ماهه دوم د ر دوره سالانه نیز نتوانسته معامله‌گران بازار ارز را از فروش دلار در برابر سایر ارزهای عمده منصرف کند. بازار آتی نرخ وجوه فدرال نشان داده که تنها ۴۰ درصد شانس افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو تا پایان سال وجود دارد.

شاخص‌های اقتصادی در آلمان بزرگترین اقتصاد یورو، رشد داشت و این موضوع خود عاملی برای تقویت یورو در برابر دلار بود.

اما در سایر بازارها در بازار طلا بهای این فلز در مقایسه با هفته ماقبل افزایش دارد. کاهش بازده اوراق قرضه آمریکا در پی انتشار بیانیه فدرال رزرو، انتشار گزارشی در خصوص رشد کمتر از انتظار اقتصاد و شاخص بهای مصرف شخصی در آمریکا و همچنین کاهش احتمال افزایش نرخ بهره کلیدی توسط فدرال رزرو در سال جاری مهم‌ترین دلایل افزایش بهای طلا بوده است.

همچنین در بازار نفت روند افزایشی شکل گرفت. این در حالی است که تصمیم عربستان برای کاهش صادرات در ماه اوت و کاهش بیش از انتظار ذخایر نفت ایران بیشترین تاثیر را بر افزایش قیمت نفت داشت.

پایان خبر- س ر

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 21336 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید