ثابت نژاد ، معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ایر مراسم اختتامیه هفدهمین مسابقات ملی مهارت اظهار کرد: در این دوره از مسابقات ۴۶ هزار و ۲۴۴ نفر ثبت نام کردند که در مقایسه با دوره شانزدهم که تعداد ثبت نام کنندگان ۳۵ هزار و ۱۰۵ نفر بود از […]
ثابت نژاد ، معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ایر مراسم اختتامیه هفدهمین مسابقات ملی مهارت اظهار کرد: در این دوره از مسابقات ۴۶ هزار و ۲۴۴ نفر ثبت نام کردند که در مقایسه با دوره شانزدهم که تعداد ثبت نام کنندگان ۳۵ هزار و ۱۰۵ نفر بود از رشد ۳۷.۷۳ درصدی برخوردار بوده است.
معاون پژوهشی، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای از رشد ۳۱ درصدی تعداد شرکت کنندگان در هفدهمین مسابقات ملی مهارت خبر داد و گفت: دستاورد این دوره از مسابقات مهارت ۴۵ مدال طلا، ۳۵ مدال نقره، ۳۷ مدال برنز و ۱۳۳ مدالیون افتخار بوده است.
وی افزود: در هفدهمین مسابقات ملی مهارت ۲۶ هزار و ۴۷۰ نفر به مرحله شهرستانی، ۵۰۲۷ نفر به مرحله استانی و در نهایت ۴۹۲ نفر به مرحله کشوری راه یافتند.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای ادامه داد: نتایج به دست آمده در هفدهمین مسابقات ملی مهارت از رشد قابل توجهی حکایت دارد و دستاورد آن ۴۵ مدال طلا، ۳۵ مدال نقره و ۳۷ مدال برنز بوه است.
ثابت نژاد فرایند انتخاب افراد را جهت حضور در اردوهای آماده سازی مورد اشاره قرار داد و گفت: مدال آوران مسابقات شانزدهم و هفدهم به همراه مدال آوران دوره های ۱۴ و ۱۵ که شرایط سنی لازم را دارا هستند انتخاب میشوند و برگزاری اردوها نیز در سه مرحله پیش بینی شده است.
وی گفت: مرحله اول از ۱۱ دی تا ۱۹ اسفند ماه امسال و با انتخاب ۵۰ درصد افراد، مرحله دوم از ۱۹ فروردین تا ۳۰ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ و انتخاب نفر یا تیم برتر و مرحله تخصصی از ۲۰ خرداد تا ۱۲ مهر سال آینده خواهد بود.
به نقل از ایسنا، به گفته ثابت نژاد مجموع رشتههای اردوی آمادهسازی چهل و چهارمین مسابقات جهانی مهارت ۲۰۱۷ ابوظبی ۲۹ رشته است که از جمله آنها میتوان به آجرچینی، کابینت سازی، جواهرسازی، طراحی فضای سبز، شیرینیپزی و قنادی، جوشکاری، صافکاری خودرو، مدیریت سیستمهای تحت شبکه، طراحی و توسعه وب، رباتیک و ومکاترونیک اشاره کرد.