جمعه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 21381 |
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰ | ارسال توسط :
260 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به این مطلب که در هبچ جای دنیا به یک استارتاپ وام داده نمی شود گفت: اما ما برای حمایت ار استارتاپ های حوزه فناوری ۱۴۰ میلیارد تومان مصوبه اعطای وام داشتیم که ۸۰ میلیارد تومان آن تاکنون به صورت کامل پرداخت شده و مابقی هم در حال پرداخت به […]

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به این مطلب که در هبچ جای دنیا به یک استارتاپ وام داده نمی شود گفت: اما ما برای حمایت ار استارتاپ های حوزه فناوری ۱۴۰ میلیارد تومان مصوبه اعطای وام داشتیم که ۸۰ میلیارد تومان آن تاکنون به صورت کامل پرداخت شده و مابقی هم در حال پرداخت به متقاضیان است.

امیرحسین دوایی با اشاره به اعطای وام وجوه اداره شده به عنوان یکی از مکانیزم های حمایتی معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات از شرکت های فعال در این بخش گفت: طی چهار سال دولت یازدهم، حدود ۱۴۰ میلیارد تومان مصوبه اعطای وام به شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات داشتیم که حدود ۸۰ میلیارد تومان آن تاکنون به صورت کامل پرداخت شده است.

وی افزود: مابقی این اعتبارات متناسب با پیشرفت کار و به صورت مرحله ای در حال پرداخت به متقاضیان است.

معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات، وجود مشکلات در سیستم بانکی و مسئله تضامین شرکت ها را از جمله مشکلات دریافت وام برای شرکت های فناوری عنوان کرد و خاطرنشان کرد: بخشی از این موضوعات که قابلیت اصلاح داشت را اصلاح کردیم و موفق به پرداخت وام و تسهیلات به شرکت های متقاضی شدیم. در همین حال مابقی مشکلات نیز در حال انجام است تا بتوان این تسهیلات را به شرکت ها اختصاص داد.

دوایی در پاسخ به دلایل انتقاد شرکت های فناوری از شرایط دریافت وام از محل وجوه اداره شده وزارت ارتباطات تأکید کرد: فرمول وام وجوه اداره شده، فرمول مناسبی برای شرکت های نوپا و استارتاپ نیست و شرایط دریافت این وام از نظر این شرکت ها با انتقاد همراه است.

وی توضیح داد: در هیچ جای دنیا به یک استارتاپ وام اعطا نمی شود چرا که یکی از ملزومات دریافت وام این است که شرکت به یک توانمندی بازپرداخت برسد. در همه جای دنیا از استارتاپ­ها از مسیر شتاب دهنده ها، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری حمایت صورت می گیرد و مستقیما به یک شرکت تازه تأسیس وام نمی دهند.

معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات افزود: ما نیز برای حمایت از استارتاپ های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با پارک ها و مراکز رشد و شتاب دهنده ها وارد مذاکره شده ایم که تقریبا بهره برداری خوبی از توانمندی های این کسب و کارهای نوپا صورت گرفته است.

دوایی با اشاره به اینکه وام وجوه اداره شده به شرکت هایی تعلق گرفت که طرح هایی را به تصویب رسانده اند افزود: در این زمینه تمرکزمان بیشتر بر استانها بوده و توانستیم با توجه به توانمندی اقتصادی شرکت های بزرگ در این حوزه به آنها تسهیلات دهیم.

وی تصریح کرد: در همین حال سعی کردیم خطوط استارتاپ ها در کشور فعال کنیم و زمینه حمایتی را در حوزه های مختلف برای آنها فراهم کنیم.

استارت‌آپ به شرکت‌های نوپایی گفته می‌شود که با یک ایده‌ی ساده و اولیه شروع می‌کنند و به سرعت رشد می‌یابند و به درآمد می‌رسند.

پایان خبر- س ر

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 21381 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید