جمعه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-06-09
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 9729 |
تاریخ انتشار : ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹ | ارسال توسط :
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

شرکت بازرگانی دولتی ایران، معاون بازرگانی داخلی این شرکت اعلام کرد: ۳۰هزار تن برنج مرغوب وارداتی از نوع سفید دی.ام (DM) به تناسب جمعیت هر استان، در سراسر کشور توزیع شده و حواله کالای هر استان نیز ارسال شده است تا از طریق فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف کارمندی و کارگری توزیع […]

شرکت بازرگانی دولتی ایران، معاون بازرگانی داخلی این شرکت اعلام کرد: ۳۰هزار تن برنج مرغوب وارداتی از نوع سفید دی.ام (DM) به تناسب جمعیت هر استان، در سراسر کشور توزیع شده و حواله کالای هر استان نیز ارسال شده است تا از طریق فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف کارمندی و کارگری توزیع شود.
حسن عباسی معروفان افزود: قیمت فروش برنج به مباشران توزیع شامل فروشگاه های زنجیره ای و تعاونی های مصرف در انبارهای این شرکت به ازای هرکیلو گرم ۲۴ هزار ریال و قیمت برای مصرف کنندگان نهایی در فروشگاه ها به ازای هر کیلو ۲۷ هزار ریال تعیین شده است.
معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران درباره توزیع شکر گفت: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، برای تنظیم بازار ماه رمضان ۵۰ هزارتن شکر سفید درجه یک بین خانوار و صنف و صنعت کشور توزیع می شود.
وی اضافه کرد: ۲۰هزار تن شکر سفید تصفیه شده‌ درجه یک با توجه به جمعیت هر استان، برای مصارف خانوار در نظر گرفته شده است که از طریق عاملان توزیع فروخته می شود.
وی گفت: قیمت شکر تحویلی به عاملیان توزیع در کارخانه به ازای هر کیلو ۲۵ هزار و ۲۰۰ ریال محاسبه شده است و عاملان موظفند این کالا را حداکثر به قیمت هر کیلو ۲۸ هزار و ۵۵۰ ریال به مصرف کننده نهایی بفروشند.
این مسوول افزود: ۳۰ هزار تن شکر سفید تصفیه شده‌ درجه یک نیز برای مصرف صنف و صنعت استان ها در نظر گرفته شده است که این افراد می توانند از طریق مراجعه به بورس کالا یا اخذ حواله مستقیم از شرکت بازرگانی دولتی ایران به تناسب میزان مصرف و پروانه بهره برداری خود، آن را بخرند.
عباسی معروفان قیمت تحویل شکر به صنف و صنعت در کارخانه را هر کیلوگرم ۲۵ هزار و ٢۰٠ ریال اعلام کرد و افزود: صاحبان صنف و صنعت تا پایان سال ۱۳۹۶ برای خرید شکر مورد نیاز خود مهلت دارند.
فروشگاه ها و تعاونی های عامل توزیع کالاهای اساسی به تشخیص کارگروه تنظیم بازار هر استان و شهرستان و با توجه به پراکنش جمعیتی انتخاب می شوند و معاونت های اقتصادی و توسعه منابع استانداری ها در سراسر کشور مسئولیت نظارت کامل بر توزیع کالاها را تا رسیدن به دست مصرف کننده نهایی بر عهده دارند.
یازدهم اردیبهشت ماه امسال رئیس سازمان توسعه تجارت درباره واردات شکر به ایرنا گفت: سال ۱۳۹۱ یک میلیون و ۶۸۰ هزار تن شکر به ارزش بیش از یک میلیارد دلار وارد شد، در حالی که این ارقام در سال ۱۳۹۵ به ترتیب به بیش از ۶۶۶ هزار تن و به ارزش ۳۱۹ میلیون دلار کاهش یافت.
«مجتبی خسروتاج» ادامه داد: میزان و ارزش واردات برنج در سال ۱۳۹۱ به ترتیب یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار بود که پارسال این رقم به ۸۲۸ هزار تن و ارزش ۶۸۱ میلیون دلار تقلیل یافت.

پایان خبر – ف م

منبع خبر «» است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9729 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید