در حالی که ارتباطات برای مدتهای زیادی شکل متنی و پس از آن صوتی داشت، امروز پیشرفت سریع فناوری برقراری ارتباط میان افراد را به سمت تماسهای تصویری کشانده و به نوعی فاصله زیاد میان آنها را از بین برده است. به نقل از ایسنا، اکنون دیگر ارتباطات به تلفن و اینترنت هم محدود نمیشود […]
در حالی که ارتباطات برای مدتهای زیادی شکل متنی و پس از آن صوتی داشت، امروز پیشرفت سریع فناوری برقراری ارتباط میان افراد را به سمت تماسهای تصویری کشانده و به نوعی فاصله زیاد میان آنها را از بین برده است.
به نقل از ایسنا، اکنون دیگر ارتباطات به تلفن و اینترنت هم محدود نمیشود و اگرچه این مسیر بیش از ۱۵۰ سال پیش با تلگراف آغاز شد، اما با فناوریهایی مانند نسل پنجم اینترنت که صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را دگرگون خواهد کرد، گره خورده و از آنجایی که سرعت رشد فناوری بسیار بالاست، در آینده شاهد تحولات بیشتری نیز خواهیم بود.
صنعت ارتباطات حدودا ۱۵۰ سال پیش با تلگراف آغاز شد و پس از آن تلفن بود که برای مدت زمان زیادی وظیفه برقراری ارتباط بین افراد را بر عهده داشت. اما عمر گوشی همراه به کمتر از ۳ دهه میرسد و موبایلهای امروزی با سیستمهای عامل هوشمند، حتی عمری کمتر از ۱۰ سال دارند. با وجود این در همین سالها هم فناوریهای جدید، ارتباطات را به نحوی دگرگون کردند که پیامها از حالت متنی و صوتی به تصویری تبدیل شده است.
در این میان اتحادیه بینالمللی مخابرات یا ITU سازمانی است که در سال ۱۸۶۵ پس از اختراع تلگراف توسط ۲۰ کشور اروپایی تحت به عنوان اتحادیه بینالمللی تلگراف تاسیس شد و سپس به اتحادیه بینالمللی ارتباطات راه دور (مخابرات) تغییر نام یافت. این سازمان وظیفه قانونگذاری و مدیریت فضای فرکانسی، تدوین استانداردهای تبادل داده و اطلاعات و همچنین کمک به رشد و توسعه ارتباطات در سراسر جهان را بر عهده دارد.
پایان خبر- س ر