گیتس با اتکا به داشته های خود و اعتماد به نفس بالا توانست دنیا را تکان دهد و جهش تازه ای در دنیای فناوری ایجاد کند. براستی وی یک کارشناس حقیقی و متخصص کامپیوتر است. این غول کامپیوتری، میتواند به حس کنجکاوی مدیران در مورد چگونگی کسب ثروت و شیوه های کسب و کار ثروتمندترین مرد جهان، […]
گیتس با اتکا به داشته های خود و اعتماد به نفس بالا توانست دنیا را تکان دهد و جهش تازه ای در دنیای فناوری ایجاد کند. براستی وی یک کارشناس حقیقی و متخصص کامپیوتر است.
این غول کامپیوتری، میتواند به حس کنجکاوی مدیران در مورد چگونگی کسب ثروت و شیوه های کسب و کار ثروتمندترین مرد جهان، جواب دهد.
اولین رمز موفقیت بیل گیتس را می توان در تشخیص موقعیت کاری وی ارائه کرد. اکثر مردم فکر می کنند که شانس و اقبال با گیتس همراه و همساز بوده و او را تا این حد بالا رسانده است اما اگر کمی به گذشته گیتس توجه داشته باشیم می بینیم که آنچه که باعث موفقیت گیتس شده، تشخیص وی از اهمیت معاملات بوده و نه شانس و اقبال.
دومین رمز موفقیت گیتس و شرکت مایکروسافت آگاهی فنی و علاقه شدید گیتس به فنآوری است به گونه ای که در بسیاری از مواقع گیتس سمت و سوی فنآوری را خیلی روشن تر از رقبایش تشخیص می دهد و راه پیشرفت را میپیماید. گیتس از همان ابتدا توانسته است فن آوری را درک کند و به این درک برسد که روزی دنیای کامپیوتر شخصی همه چیز را دگرگون خواهد کرد .
گیتس از همان ابتدا آشکارا درباره از پا درآوردن رقبا گفتگو می کند و یک رقیب سرسخت به شمار می رود و عادت به بردن و برنده شدن دارد و به هیچ عنوان حاضر نیست جایگاه شرکت مایکروسافت را در بازار از دست دهد بنابراین با اعمال فشار هم که شده درصدد حفظ این جایگاه است چرا که گیتس مالک سیستم عاملی است که ۸۰ درصد کامپیوترهای رومیزی در دنیا آن را به کار می برند. گیتس همچنین اعتقاد دارد که اگر نمی توانید رقیب را شکست دهید آنها را بخرید؛
وی از همان ابتدا دست به استخدام باهوش ترین افراد زده و معتقد است که شرکت نیاز به بهترین مغزها دارد.
بیل از یک سیاست دیکتاتوری پیروی می کند؛ می توان گفت که او یک دیکتاتور فن مدار است که آدم های احمق را به میل و رغبت تحمل نمی کند.
می توان گفت که درک عمیق بیل از فنآوری و آینده نگری او، راهی منحصر بفردی را به او داده تا داده ها را ترکیب و روندهای آینده را تشخیص و استراتژی مایکروسافت را هدایت کند و مایه شگفتی طرفداران مایکروسافت و موجب ترس رقبایش گردد.
گیتس فردی چند کاره است طوری که قادر به انجام چند گفتگوی مختلف فنی به طور همزمان می باشد و همین عامل باعث شده که شرکت مایکروسافت بتواند به طور همزمان تعداد زیادی پروژه را کنترل و انجام دهد.
او در کار خود عجله و شتاب کمتر ولی سرعت بیشتر دارد؛ شاید این ویژگی و مزیت وی از مهمترین فاکتورها و عامل هایی بوده که به شرکت مایکروسافت این امکان را داده است که با این سرعت رشد کند و کاربردهای جدید خود را به بازار برساند.
آخرین رمز موفقیت گیتس این است که او هیچ گاه خسته نمی شود، کار خود را کاهش نمی دهد و همیشه مواظب کارها است.
پایان خبر – ف م