چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-04
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 19656 |
تاریخ انتشار : ۲۶ تیر ۱۳۹۶ - ۷:۲۳ | ارسال توسط :
77 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رئیس سازمان توسعه تجارت در خصوص ایجاد شرکت های ترک در ایران گفت: حضور این شرکت ها در کشورمان برای بازاریابی است که طبق قانون مشکلی ندارد و خلافی در راه اندازی این شرکت ها رخ نداده است. مجتبی خسروتاج در دیدار با مقامات ویتنام در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر انتقادات صورت گرفته […]

رئیس سازمان توسعه تجارت در خصوص ایجاد شرکت های ترک در ایران گفت: حضور این شرکت ها در کشورمان برای بازاریابی است که طبق قانون مشکلی ندارد و خلافی در راه اندازی این شرکت ها رخ نداده است.

مجتبی خسروتاج در دیدار با مقامات ویتنام در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر انتقادات صورت گرفته درباره حضور وی در مراسم افتتاحیه یک فروشگاه ترکیه‌ای توضیح داد: اوایل ماه جاری خبردار شدیم که اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی در فضای مجازی نامه‌ای را منتشر کرده و بر اساس آن این گونه اعلام شده که قرار است فروشگاهی مربوط به کشور ترکیه در ایران ایجاد و راه‌اندازی شود.

وی افزود: پیرو این موضوع از سوی سفارت ترکیه این مسئله را پیگیری کرده و یادآور شدیم که اگر قرار باشد این مرکز توسط دولت ترکیه ایجاد شود، باید اقدامی متقابل باشد. کمااینکه ایجاد و راه‌اندازی چنین مراکزی در خصوص کشورهای متعدد انجام گرفته است. ما در پیگیری‌های خود تاکید کردیم که اگر چنین روندی حاکم است چرا درخواستی صورت نگرفته و اگر قرار بر آن است که این فروشگاه مربوط به عرضه کالاهای ترک باشد، باید حتما طبق قوانین و دستورالعمل‌های ایران عمل کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در آن دوره این گونه اعلام شد که طبق قوانین ایران این شرکت به ثبت رسیده و وظیفه آن تنها بازاریابی است. چنین موضوعی نیز بر اساس قوانین کاملا موجه است و هر کشوری می‌تواند در ایران شرکت‌هایی را به ثبت برساند تا برای بازاریابی در کشور فعالیت کند.

وی ادامه داد: اما پس از ایجاد این شرکت برخی از شرکت‌های قدیمی ترک که در ایران حضور داشتند از جمله ترکیش ایرلاین، دفتر مرکزی خود را به این ساختمان منتقل کرده‌اند یا به عنوان مثال برخی شرکت‌های مبل‌سازی ترکیه به این ساختمان آمدند اما باید توجه داشت که این موضوع به معنای واردات قطعی نبوده و در زمینه مقررات، قوانین مربوطه مورد توجه قرار دارد. از سوی دیگر طبق همین قوانین هر شرکت ایرانی نیز می‌تواند در ترکیه به ثبت رسیده و بازاریابی کند. به همین دلیل در انجام این کار از نظر قانونی هیچ خلافی رخ نداده است.

رئیس سازمان توسعه تجارت با تاکید بر اینکه همچنان برای واردات از ترکیه باید مقررات مختلف مورد توجه قرار گرفته و حق گمرکی پرداخت شود، گفت: اما ایجاد شرکتی به منظور بازاریابی به هیچ عنوان غیرقانونی نبوده و تاکید داریم فعالیت وایجاد این مرکز تابع قانون و مقررات بوده است.

وی عنوان کرد: ما در حوزه حمایت از تولید داخل نیز موظفیم بر اساس مقررات در چهارچوب قانون به اقدام بپردازیم. وظیفه ما جلوگیری از قاچاق و هدایت واردات کشور به سمت مبادی رسمی است اما اگر بخواهیم در چهارچوب مقررات فعالیت کنیم، این امکان وجود ندارد که حضور کشورهای دیگر را محدود کنیم. چرا که در این صورت کشورهای مختلف روابط تجاری خود با ایران را محدود خواهند کرد.

پایان خبر- س ر

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 19656 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید