دلاور حیدرپور ، رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران در حاشیه افتتاح نمایشگاه «زمین، نبض مازندران» در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی درباره زمان پرداخت خسارت باغداران مازندرانی، افزود: خسارت مستقیم برف و تبلیغات دروغین در خارج استان که پرتقالهای مازندران یخ زده است، سبب ضرر بسیاری به کشاورزان شد. رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: هنوز اعتبارات دولتی […]
دلاور حیدرپور ، رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران در حاشیه افتتاح نمایشگاه «زمین، نبض مازندران» در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی درباره زمان پرداخت خسارت باغداران مازندرانی، افزود: خسارت مستقیم برف و تبلیغات دروغین در خارج استان که پرتقالهای مازندران یخ زده است، سبب ضرر بسیاری به کشاورزان شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: هنوز اعتبارات دولتی مصوبه هیات دولت برای جبران خسارت باغداران در اختیار جهاد کشاورزی قرار نگرفته است اما تلاش می کنیم تا پایان بهمن، هزینه مرکبات باغداران پرداخت شود.
وی با بیان اینکه دولت مصوبه ای برای جبران خسارت تصویب کرد که در حال عملیاتی شدن است، اضافه کرد: سازمان جهادکشاورزی مازندران به پشتوانه مصوبات وارد بازار شد و پرتقال های یخ زده را از چرخه مصرف خارج کرد. حدود ۱۳۰ هزار تن پرتقال یخ زده با کمک فرمانداری، بخشداری و دهیاری ها با اعتبار نزدیک ۵۰ میلیارد تومان خریداری شد و از چرخه خارج کردیم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه پرتقال ها را به ۳ قسمت درجه بندی کردیم، گفت: نزدیک ۳۵ هزار تن پرتقال در قالب خرید تضمینی خریداری شده و مقداری به کارخانه کنستانتره و مقداری نیز به خراسان رضوی و ارومیه فرستاده شده است. هنوز اعتبارات دولتی مصوبه هیات دولت در اختیار جهاد کشاورزی قرار نگرفته است اما تلاش می کنیم تا پایان بهمن ماه، هزینه مرکبات باغداران پرداخت شود.
وی بیان کرد: پس از پرداخت خسارت باغداران، معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات با بهره ۱۰ درصدی صورت می گیرد و نیز پول خرید تضمینی به آنان پرداخت می شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با اشاره به اینکه براساس مصوبه، ذخیره سازی ۳۰۰۰ تن پرتقال در کشور صورت می گیرد، افزود: بخش بیشتر این مرکبات از مازندران تامین می شود که در حال حاضر ذخیره سازی مرکبات به وسیله سازمان تعاون روستایی درحال انجام است.
وی با بیان اینکه بین ۲۲۰۰ تا ۲۴۰۰ تومان نرخ خرید مرکبات از باغداران برای ذخیره سازی است، گفت: سهم استان ها برای خرید مرکبات تعیین و سپس ارسال به استان ها صورت می گیرد.
حیدرپور با بیان اینکه کشاورزی مقرون به صرفه است اما باید توجیه اقتصادی داشته باشد، خاطرنشان کرد: باید در کنار اراضی، گردشگری کشاورزی را توسعه دهیم. با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امکان اجرای تورگردی و روستا گردی وجود دارد. تور گردشگری درآمد جانبی برای کشاورزان فراهم می کند و گردشگران نیز می توانند با قیمت مناسب محصولات را خریداری کنند.
وی با بیان اینکه در مازندران حداقل واحد باغی سه هکتار و زراعت ۵ هکتار است، افزود: مازندران به دلیل منابع آب امکان ۳ بار کشت در اراضی را داراست.
پایان خبر – ن ش
منبع خبر ( به گزارش خبرنگار فرصت پرس ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 5185 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09800000000 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://forsatpress.ir/?p=5185
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.