سه شنبه, ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-03-18
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 179632 |
تاریخ انتشار : ۰۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵ | ارسال توسط :
46 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

مدیر تولید و عملیات شرکت و نفت و گاز پارس با اشاره به نیاز صنعت نفت به نیروژن برای پاکسازی خطوط لوله آغشته به مواد هیدروکربوری گفت: با توجه به این نیاز، ساخت واحد تولید نیتروژن در پارس جنوبی با بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در دو سال انجام شد. علیرضا ریخته‌گر دزفولی در […]

مدیر تولید و عملیات شرکت و نفت و گاز پارس با اشاره به نیاز صنعت نفت به نیروژن برای پاکسازی خطوط لوله آغشته به مواد هیدروکربوری گفت: با توجه به این نیاز، ساخت واحد تولید نیتروژن در پارس جنوبی با بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در دو سال انجام شد.

علیرضا ریخته‌گر دزفولی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با اشاره به اینکه نیتروژن در بخش‌های مختلف صنعت نفت کاربردهای فراوانی دارد، افزود: یکی از موارد استفاده از نیتروژن برای خنثی‌سازی خطوط لوله‌ای است که به مواد هیدروکربوری آغشته شده‌اند.

وی ادامه داد: زمانی که بخواهیم خطوط لوله را از این مواد پاک و خط را برای تعمیرات آماده کنیم، از نیتروژن استفاده می‌شود.

مدیر تولید و عملیات شرکت و نفت و گاز پارس با اشاره به اینکه پیش از این از واحد تولید نیتروژن سکوی فاز یک پارس جنوبی برای تأمین نیتروژن مورد نیاز خود استفاده می‌کردیم، گفت: در این واحد سیلندرهای مورد نیاز نیتروژن برای استفاده در سایر سکوها نیز پر و ارسال می‌شد.

ریخته‌گر دزفولی تصریح کرد: به مروز زمان با توسعه پارس جنوبی و افزایش تعداد سکوها، این واحد دیگر امکان جوابگویی به نیاز نیتروژن منطقه را نداشت. از سوی دیگر از آنجا که از واحد تولید نیتروژن سکوی فاز یک با تمام ظرفیت استفاده می‌کردیم، دفعات خرابی این واحد افزایش یافته بود.

وی تأکید کرد: بر این اساس، تصمیم مقطعی گرفته شد تا سیلندرهای نیتروژن را افزون بر واحد تولید نیتروژن سکوی فاز یک، از بیرون از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تأمین کنیم و این سیلندرها را برای پر کردن به خارج از منطقه بفرستیم.

مدیر تولید و عملیات شرکت و نفت و گاز پارس با اشاره به اینکه این رویه ادامه داشت، افزود: به مرور زمان مشکلات گمرکی برای جابه‌جایی سیلندرها از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به بیرون از آن ایجاد شد، همچنین مسافت طی‌شده برای پر کردن سیلندرها به بوشهر و گناوه نیز هزینه‌های بالایی به شرکت تحمیل می‌کرد.

ریخته‌گر دزفولی با بیان اینکه به این نتیجه رسیدیم یک واحد تولید نیتروژن در مجموعه ایجاد کنیم، ادامه داد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد با توجه به هزینه‌هایی که برای تأمین نیتروژن مورد نیاز می‌شود، بازگشت سرمایه ساخت یک واحد نیتروژن یک ساله خواهد بود. 

وی گفت: با امکان‌سنجی و استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، مناقصه ساخت واحد تولید نیتروژن برگزار شد و شرکت هوایار به عنوان برنده مناقصه، ساخت واحد نیتروژن را آغاز کرد.

مدیر تولید و عملیات شرکت و نفت و گاز پارس تأکید کرد: پروسه ساخت در مدت دو سال انجام شد و این واحد اکنون در مکان مورد نظر نصب و عملیاتی شده و در اختیار مدیریت تولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس قرار گرفته است.

ریخته‌گر دزفولی افزود: این واحد تأمین نیتروژن بخشی از سکوهای دریایی را افزون بر واحد تولیدنیتروژن فاز یک به‌عهده دارد و پشتیبان آن است

وی مقدار سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای احداث واحد تولید نیتروژن را ۱۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: ظرفیت این واحد ۱۱۰ نرمال مترمکعب در ساعت است و فشار عملیاتی برای پر کردن سیلندرها ۲۰۰ بار پیش‌بینی شده است.

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 179632 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید