جمعه, ۵ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 5502 |
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۷ | ارسال توسط :
162 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

اسفندیار دائم الذکر، مدیر عامل شرکت ملی پخش و پالایش نفت آبادان در نشست خبری که روز گذشته، ۱۰ بهمن ماه در آبادان برگزار شد، از آغاز ساخت فاز دوم پالایشگاه آبادان از اوایل سال آینده  خبر داد و با بیان این‌که شهر آبادان از قِبَل این پالایشگاه به حیاط خود ادامه می‌دهد، اظهار کرد: کارهای […]

اسفندیار دائم الذکر، مدیر عامل شرکت ملی پخش و پالایش نفت آبادان در نشست خبری که روز گذشته، ۱۰ بهمن ماه در آبادان برگزار شد، از آغاز ساخت فاز دوم پالایشگاه آبادان از اوایل سال آینده  خبر داد و با بیان این‌که شهر آبادان از قِبَل این پالایشگاه به حیاط خود ادامه می‌دهد، اظهار کرد: کارهای زیادی در این پالایشگاه انجام شده و همانطور که همه مستحضر هستند از دو بخش خیلی قدیمی و خیلی جدید تشکیل شده است و هشت سال جنگ باعث شد که رشد خوبی نداشته باشد اما بعد از آن تلاش و همت همکاران توانست به مدارج خوبی دست پیدا کند و به اوج خود باز گردد.

 وی افزود: پالایشگاه آبادان از نظر ظرفیت در کشور اول است و از نظر بنزین اولین حرف را در کشور می‌زند که این برای شهر آبادان افتخاریست و طی ۱۰ سال اخیر در این پالایشگاه پروژه‌های خوبی انجام شده است.

 فاز ۴ از پروژه‌های آینده پالایشگاه

 دائم الذکر تصریح کرد: علاوه بر فاز دوم، در آینده پروژه فاز ۴ را در دست داریم که تمام این پروژه‌ها در راستای کیفی سازی محصولات و بحث‌های زیست محیطی و ارتقای این نوع شاخص‌ها است زیرا پالایشگاه آبادان در وسط شهر واقع شده است و با توجه به این موضوع، بحث زیست محیطی خیلی مهم است و باید شرایط به گونه‌ای شود که هم پالایشگاه کار کند و هم محیط زیستی پاک و سالم داشته باشیم.

وی با بیان این‌که فاز دوم پالایشگاه در چند مرحله انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: به دلیل بحث اعتباری این فاز به دو فاز تقسیم می‌شود. در قسمت اول این فاز بحث واحدهای تقطیر را داریم. یعنی یک واحد تقطیر بزرگ جایگزین بخش‌های قدیمی می‌شود و کم‌کم بخش‌های قدیمی پلایشگاه خود به خود برچیده می‌شود.

 دائم الذکر ادامه داد: بخش دیگر شامل یک واحد آیزوماکس است که هدف این واحدها به همراه واحدهای جانبی ارتقای کیفی محصول است. آیزوماکس واحدی است که استفاده از نفت کوره را کاهش می‌دهد و تقریبا این میزان را از ۳۵ درصد به ۲۰ درصد کاهش خواهد داد و این موضوع باعث ارتقای سودآوری پالایشگاه نیز می‌شود.

 پالایشگاه آبادان هیچگونه دخل و تصرفی در جذب نیرو ندارد

 وی با اشاره به جذب نیرو در فاز دوم پالایشگاه آبادان تصریح کرد: پالایشگاه آبادان هیچگونه دخل و تصرفی در جذب نیرو ندارد و این پروژه در دست شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران است و در جلساتی که گرفته شده است، مقرر شد جذب نیرو توسط اداره کار انجام گیرد و به‌تبع پالایشگاه آبادان هیچگونه مسئولیتی در قبال جذب نیرو نخواهد داشت.

 دائم الذکر با بیان این‌که پالایشگاه آبادان همکاری خود را با تمام ادارات در همه جوانب خواهد داشت، افزود: آموزش نیروها بر عهده پالایشگاه آبادان نیست و این آموزش‌ها بر عهده شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت است اما پالایشگاه آبادان امکاناتی را تهیه می‌کند و در اختیار این شرکت قرار می‌دهد که بحث آموزش نفرات براحتی و به سادگی انجام شود.

 مدیرعامل شرکت ملی پخش و پالایش نفت آبادان در خصوص استخدام ۸ هزار نیرو در فاز دوم این پالایشگاه گفت: این آمار و عدد، تقریبی است و بحث این است که از شروع کار تا بهره‌برداری ۸ هزار نیرو به صورت تدریجی در بخش‌های تخصصی شاغل می‌شوند که شامل بخش ساختمانی، سیویل، زمین، نصب پایه‌ها، لوله‌کشی، جوشکاری و غیره است.

 وی با اشاره به بحث بومی‌سازی اظهار کرد: در خصوص بومی‌سازی و جذب نیروهای بومی این شهرستان تاکید بسیاری داریم و مؤکدأ از مسئولان مربوطه خواستیم که حداکثر جذب نیرو به بومی‌ها اختصاص یابد.

  بالای ۹۰ درصد تجهیزات داخلی است

 دائم الذکر گفت: در خصوص اقتصاد مقاومتی این پالایشگاه هم، هم‌راستا با دیگر سازمان‌ها و مراکز صنعتی اقدامات خوبی انجام داده است که از جمله آن‌ها می‌توان به بحث استفاده از توان‌های داخلی است. تمام هم‌وغم ما این است که از توان تولیدکنندگان و سازندگان داخلی استفاده کنیم و تاکنون بالای ۹۰ درصد تجهیزات و امکاناتی که لازم داریم را از داخل کشور تامین کرده‌ایم.

 وی ادامه داد: در موارد خیلی خاص مجبور هستیم از محصولات و تجهیزات خارجی استفاده کنیم و با توجه به استراتژی‌هایی که در کشور وجود دارد، امیدواریم در آینده به طور کامل این مشکلات رفع شود و بتوانیم کاملا بومی شویم.

 دائم الذکر با بیان این‌که از تولیدکنندگان داخلی تاکنون حمایت کرده‌ایم، تصریح کرد: هر شرکتی از ما کمکی خواسته چه شرکت‌های تولیدی و چه سازنده در کنار آنان بوده‌ایم و آن‌ها را حمایت کرده‌ایم.

 وی افزود: چشم‌اندازی تا سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده است که بر اساس آن باید پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در تولید با لحاظ کردن کاهش هزینه، توجه به نیروی انسانی ماهر، کار ایمن، توسعه کیفی‌سازی تولیدات و انجام تعهدات اجتماعی داشته باشیم.

پایان خبر – ف م

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5502 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید