رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت با اشاره به آخرین وضعیت تشکیل اتحادیه و وظایف مرکز توسعه تجارت الکترونیک بیان کرد: به دلیل طولانی بودن فرآیند اداری برای ایجاد کسب و کار اینترنتی این اتحادیه با هدف کوتاه کردن مسیرهای اداری افراد برای ورود به کسب و کترهای اینترنتی تشکیل می […]
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت با اشاره به آخرین وضعیت تشکیل اتحادیه و وظایف مرکز توسعه تجارت الکترونیک بیان کرد: به دلیل طولانی بودن فرآیند اداری برای ایجاد کسب و کار اینترنتی این اتحادیه با هدف کوتاه کردن مسیرهای اداری افراد برای ورود به کسب و کترهای اینترنتی تشکیل می شود.
صادق زاده در این باره افزود: افرادی که متقاضی ورود به کسبو کارهای اینترنتی هستند نیاز دارند در کنار کسب مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی این وزارتخانه و دریافت نماد اعتماد الکترونیکی که به آنها مجوز فعالیت تجاری در فضای مجازی را میدهد، مجوزهایی را هم از وزارت ارشاد، سازمان مشاغل خانگی و موارد دیگری از این قبیل داشته باشند که در این زمینه مرکز توسعه تجارت الکترونیکی استعلامهای اولیهای را که برای مجوزهای خود دریافت میکند را به صورت الکترونیکی برای سازمانهای مربوطه ارسال کرده تا فرآیند صدور مجوزهای مختلف برای افراد متقاضی به حداقل زمان ممکن برسد.
وی با اشاره به شرکتهایی که میتوانند در اتحادیه کسب و کارهای الکترونیکی فعالیت داشته باشند، ادامه داد: تاکنون ۲۰۰ شرکت فعال در حوزه کسب و کارهای الکترونیکی دارای پروانه کسب هستند و میتوانند به محض تشکیل اتحادیه به عضویت آن در بیایند.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت، اظهار کرد: اما در مجموع ۱۵۰ هزار شرکت فعال در حوزه کسب و کار الکترونیکی وجود دارند که تاکنون ۲۰ هزار شرکت در سامانه مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ساماندهی شدهاند و توانستهاند نماد اعتماد الکترونیکی را کسب کنند.
شروع کسب درامد از اینترنت آن قدر آسان است که بدون نیاز به هیچ تشریفاتی مثل مدرک می توانید کار خود را شروع کنید. مهم ترین سرمایه شما در این کار فکر و استعداد شماست. سرعت موفقیت شما هم بستگی به اشتیاق شما برای پول درآوردن دارد.
کسب و کار الکترونیک توانایی هدایت تجارت از طریق شبکه های الکترونیک نظیر اینترنت و شبکه جهانی است.
نزدیک شدن ارتباطات؛ دستیابی به بازارهای جدید؛ افزایش میزان فروش و سود؛ حذف هزینه هایی مانند تهیه کاغذ، چاپ، بروشور و کاتالوگ؛ کاهش هزینه های معاملاتی و تدارکاتی؛ بهبود مدیــریت بر روابط مصرف کننده، عرضه کننده و کارکنان؛ کاهش آلودگی محیط زیست، ترافیک و ازدحام از مزایای کسب و کارهای اینترنتی است.
پایان خبر- س ر