پنجشنبه, ۱۷ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-07
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 2051 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۹:۲۹ | ارسال توسط :
79 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به نقل از ایلنا : محمد سعیدنژاد در نشست خبری دوازدهمین همایش بین‌المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی ، درباره آخرین وضعیت برگزاری مناقصه سه ترمینال بندر شهید رجایی اظهار داشت: در بندر شهید رجایی سه ترمینال وجود دارد که فراخوان اولیه، برگزاری مناقصه برای ترمینال یک انجام شد و پیشنهادات قابل توجه داخلی و خارجی به […]

به نقل از ایلنا : محمد سعیدنژاد در نشست خبری دوازدهمین همایش بین‌المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی ، درباره آخرین وضعیت برگزاری مناقصه سه ترمینال بندر شهید رجایی اظهار داشت: در بندر شهید رجایی سه ترمینال وجود دارد که فراخوان اولیه، برگزاری مناقصه برای ترمینال یک انجام شد و پیشنهادات قابل توجه داخلی و خارجی به ما ارائه شده است که در حال ارزیابی این پیشنهادات هستیم و بعد از آن باید پیشنهادات قیمت را دریافت کنیم.

وی ادامه داد: مطالعات ترمینال دو بندر شهید رجایی تمام شده است و ظرف دو ماه آینده فراخوان عمومی مناقصه این ترمینال برای انتخاب اپراتور هم انجام می‌شود.

سعیدنژاد ادامه داد: فراخوان این بخش از ترمینال ۳ در حال ارزیابی است و پیمانکاران پاکت‌های قیمت خود را در طی این ماه ارائه می‌دهند.

وی افزود: در بخش برگزاری مناقصه انتخاب سرمایه‌گذار برای تامین تجهیزات ترمینال ۳ بندر شهید رجایی اسناد در حال آماده شدن است و تا پایان آذر ماه این اسناد آماده می‌شود و پس از ارزیابی‌ها تا اواخر امسال سرمایه‌گذار ترمینال ۳ را هم تعیین می کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایلنا مبنی بر تخصصی شدن فعالیت بنادر ایران گفت: در حال حاضر هم در بنادر ایران تمرکز فعالیت‌ها وجود دارد برای مثال بندر امام هاب غلات ایران است و کالاهای اساسی از بندر امام خمینی واردات و صادرات می‌شود.

وی افزود: ۳۰ تا ۳۵ درصد عملیات دریایی از بندر امام خمینی انجام می‌شود و ۸۵ درصد عملیات کانتینری هم ازطریق بندر شهید رجایی در حال انجام است.

سعیدنژاد افزود: تمرکز فعالیت در بنادر ایران در طرح جامع بنادر کشور مشخص می‌شود و پس از اینکه مشخص شود کدام بنادر در چه حوزه‌ای فعالیت خواهد داشت امکانات و تجهیزات تخصصی در آن بندر تامین می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برای افزایش تراکم جمعیت در سواحل بنادر جنوبی اقداماتی انجام شده است گفت: برای تحقق این هدف در برنامه ششم توسعه و در برنامه بودجه هم احکامی در نظر گرفته شده است.

سعیدنژاد با تاکید بر اینکه در حوزه صنعت دریایی تمام تحریم‌ها علیه ایران برداشته شده است گفت: خوشبختانه محدودیت‌ها در خرید تجهیزات بندری هم برداشته شده است اما اینکه چه مقدار بار وارد بنادر کشورمان می‌شود مربوط به حوزه اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه در شش ماه اول امسال نسبت به سال گذشته در حوزه تخلیه و بارگیری افزایش ۲۴.۵ درصد داشتیم گفت: طبق گفته رئیس جمهوری هم میزان صادرات از بنادر ایران نسبت به واردات آن افزایش یافته است.

وی گفت: در بخش کانتینری هم با افزایش ۹ درصدی در شش ماهه اول سال مواجه شدیم.

سعیدنژاد ادامه داد: جمع عملکرد در بنادر ایران به غیر از احتساب نفت خام در شش ماهه اول امسال ۱۵۱ میلیون تن بوده است که نسبت به شش ماهه اول سال گذشته رشد ۲۴ درصدی داشته است.

وی همچنین درباره تفاهم‌نامه با گمرک ایران مبنی بر تبادل اسناد و مدارک گفت: شهریورماه گذشته تفاهم‌نامه‌ای را با گمرک برای تبادل اسناد و مدارک در بستر شبکه الکترونیکی امضا کردیم که البته این اولین توافق بین سازمان بنادر و گمرک نبود اما تفاوت آن این است که این تفاهم نامه برای اولین بار در شبکه الکترونیکی انجام می‌شود.

وی همچنین درباره برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز در سواحل ایران گفت: با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز که توسط دستگاه‌های دولتی و چه غیردولتی برخورد قضایی و اجرایی می‌کنیم.

پایان خبر – ک . م

منبع خبر ( ) است و فرصت پرس در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 2051 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه فرصت پرس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فرصت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید